Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη - OlaDeka

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η   ΝΟΔΕ έχει χάσει πια τελείως κάθε ίχνος ψυχραιμίας και αξιοπρέπειας και τελεί υπό πανικό.

Η στεναχώρια της φαίνεται είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να την διαχειριστεί.

Από τη μία οι κατακλυσμιαίες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, από την άλλη οι θετικές εξελίξεις  με τη μετεγκατάσταση της ΔΟΥ Καστοριάς στο κτίριο από το οποίο εκδιώχθηκε, την έχουν φέρει σε κατάσταση νευρικού κλονισμού.

Αντί να σιωπήσουν και να κρυφτούν μήπως και αποφύγουν την δημόσια κατακραυγή του κόσμου, με περίσσιο θράσος για άλλη μια φορά, μας κουνάνε το δάχτυλο επιδεικτικά και μας εγκαλούν που τολμήσαμε να επαναφέρουμε την εφορία στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας!!!!!!

Ποια ανάγκη άραγε ωθεί την ΝΟΔΕ να δηλώνει δημόσια τον πόνο και την στεναχώρια της που δημόσιες υπηρεσίες επιστρέφουν σε δημόσια κτίρια;

Ποιες ενέργειες έκανε η ΝΔ και οι βουλευτές της για να αξιοποιήσουν τη Δημόσια περιουσία όλα αυτά τα χρόνια;

Και οι τελευταίες μάσκες έπεσαν πριν ακόμα προλάβει να παρελάσει ο καρνάβαλος.

«Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι».

Ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος Καστοριανός πολίτης έχει πειστεί, πλέον, για το ρόλο ορισμένων που αντί να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον λειτουργούν ξεδιάντροπα και χωρίς ηθικές αναστολές ως φερέφωνα ιδιωτικών συμφερόντων.

H αυτογελοιοποίησή τους με κάθε νέα τους ανακοίνωση γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Ας πουν  ξεκάθαρα στους πολίτες και χωρίς περιστροφές ότι θέλουν να τους χρεώσουν με μερικά ακόμα εκατομμύρια.

Μάλλον τους φαίνονται πενταροδεκάρες μπροστά στα δισεκατομμύρια που χρέωσαν τη χώρα και το λαό .

Ας πάψουν να κάνουν τους ντεντέκτιβ σε κυβερνητικές συσκέψεις ή να χρησιμοποιούν παρακρατικούς μηχανισμούς για να υφαρπάξουν έγγραφα δημοσίων υπηρεσιών για να τα χρησιμοποιούν προς δημόσια στοχοποίηση πολιτών που τόλμησαν να τα βάλουν με καθεστωτικές νοοτροπίες και τακτικές διαπλοκής δεκαετιών.

Είναι ενδεικτικό της υποκρισίας και της συστράτευσης της ΝΟΔΕ με συγκεκριμένα συμφέροντα  το γεγονός πως αντί να κατακρίνει τις παράνομες συνθήκες λειτουργίας των ιδιωτικών κτιρίων που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες, αυτή καταφέρεται κατά της πρωτοβουλίας πολιτών που επεδίωκαν την τήρηση της νομιμότητας.

Κοινώς, τόσα χρόνια είχαμε βάλει τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα !

Το πως εννοεί  άλλωστε τη νομιμότητα  η ΝΔ το έχει δείξει  με τη Novartis, τις offshore,  τα εξοπλιστικά, την Siemens, τα Panamapapers, τις λίστες Λαγκάρντ, την εξυπηρέτηση των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, την υπεράσπιση του ακριβοπληρωμένου ιδιωτικού έναντι του δημόσιου.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και τους θυμούνται πολύ καλά.

Όσο για τα περί φασισμού θυμίζουν το «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Ας ρωτήσουν τον αντιπρόεδρό τους τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον πρώην αρχηγό τους τον κ. Σαμαρά και τον πιστό σύμβουλό του κ. Μπαλτάκο, τον γραμματέα του Κεφαλογιάνη, Ηλία Φιλιππακόπουλο ή τον πολύ κ. Μάκη Βορίδη, εξέχοντες υμνητές της χούντας και συνομιλητές της Χρυσής Αυγής, να τους εξηγήσουν τι είναι πραγματικά ο φασισμός. Αυτοί ξέρουν σίγουρα καλύτερα.

Ο μόνος αριστερόστροφος φασισμός είναι το αριστερό χέρι του Ρουπακιά που σκότωσε τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε και την έκπληξή μας για την αγωνία που εκδήλωσε η τοπική ΝΟΔΕ για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τελιγιορίδου.

Θεωρούμε πως αυτή η αναφορά είναι προβοκατόρικη και γίνεται εκ του πονηρού. Είμαστε σίγουροι πως σε καμία περίπτωση η βουλευτής δεν ταυτίζεται μαζί τους και δεν τους συνδέουν κοινές επιδιώξεις. Την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να λειτουργήσουν ως δημόσιοι εκπρόσωποί της καλό θα ήταν να την ρωτήσουν πρώτα.

Για την πληροφόρησή τους δε, αναφέρουμε ότι η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δεν έχει επαγγελματίες και αμειβόμενους.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Κλείνοντας, αν και θα στεναχωρήσουμε τη ΝΔ  θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως ο αγώνας μας για την μετεγκατάσταση ΟΛΩΝ των δημοσίων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια, όχι μόνο δεν θα καμφθεί από τις παράφωνες φωνασκίες της ΝΟΔΕ και των φίλων της αλλά αντίθετα θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί.

Και αυτό θα συμβεί όχι μόνο γιατί το επιδιώκουμε εμείς αλλά κυρίως γιατί είναι απαίτηση της κοινωνίας και των πολιτών της, οι οποίοι έχουν, πλέον, αντιληφθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως

ΔΕΝ EIΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

15-02-2018

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria