Πολιτικός σεισμός - Βαλίτσες με μίζες σε πέντε πρώην υπουργούς από τη Novartis - OlaDeka

Πολιτικός σεισμός – Βαλίτσες με μίζες σε πέντε πρώην υπουργούς από τη Novartis

Πέντε οι πρώην διεφθαρμένοι υπουργοί – Ονόματα εκδοτών, δημοσιογράφων και πασίγνωστου τραπεζίτη έδωσε το FBI!

Βόμβα μεγατόνων είναι έτοιμη να σκάσει και να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα, με το σκάνδαλο χρηματισμού της Novartis να φαίνεται πως έχει «ωριμάσει» δικαστικά και η δικογραφία έχει αποστέλλεται πλέον στη Βουλή.

 Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, την πόρτα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χτυπάει η υπόθεση της Novartis καθώς – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – στον δρόμο προς την Βουλή βρίσκεται δικογραφία που εμπλέκει τουλάχιστον 5 πολιτικά πρόσωπα, ενώ είναι ανοιχτο το ενδεχόμενο παραπομπής σε Ειδικό Δικαστήριο!

Βαλίτσες με μίζες σε 5 πρώην υπουργούς, συγκλονιστικές καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα.

Με ποιους τρόπους εξυπηρετούσαν τα ταμεία της φαρμακευτικής πολυεθνικής (Η #Novartis τους πήγαινε βαλίτσες με μίζες και αυτοί υπέγραφαν αποφάσεις για να υπερκοστολογουν τα φάρμακα της πολυεθνικής..). Δικογραφία στη Βουλή με φόντο Ειδικό Δικαστήριο. Τι κατέθεσαν μάρτυρες που είναι σε πρόγραμμα προστασίας.

dimokratia

 

img_8550

Με πληροφορίες, ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – olympia.gr – ΕΦ. documento – tribune.gr

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria