ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Του κλέψανε αγροτικά εργαλεία και στέλνει μήνυμα μέσω facebook στους...απαλλοτριωτές - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Του κλέψανε αγροτικά εργαλεία και στέλνει μήνυμα μέσω facebook στους…απαλλοτριωτές

“Εάν προορίζονται για “ξεφούρνισμα” πάρτε με τηλέφωνο να δώσω και εγώ κάποια προσφορά, μπας και ορισμένα τα πάρω πίσω”!

Άγνωστοι τη διέρρηξαν και έκλεψαν μηχανήματα αξίας πάνω από 3.000 από την αποθήκη του αγροκτήματος στην οποία υπήρχαν μέχρι πρότινος, εργαλεία και μηχανήματα. Το μήνυμα που δημοσίευσε συμπολίτης μας (ο οποίος εκτός από μηλοπαραγωγός είναι πολύ γνωστός για την ανάμιξη του με την πολιτική επί χρόνια) μέσω Facebook προς τους …απαλλοτριωτές:

“Είναι αρκετά ιδιαίτερο το μήνυμα μου αυτό. μη χολοσκατε ολοι σας. Μόνο σε δυο τρεις απευθύνεται χωρίς ίσως κάποια υπαρκτή πιθανότητα να το λάβουν υπόψη τους. Ενδεχόμενα με την συνέργεια της συμπαντικής θέλησης να επικοινωνήσουμε!

Αγαπητοί μου δυο -τρεις που είχατε ανάγκη τα εργαλεία της αποθήκης μου και τα “απαλλοτριώσατε”, εάν τα έχετε σημαντική ανάγκη και κάνουν την δουλειά σας πιο δημιουργική και αποτελεσματική χαλάλι σας. Εάν όμως προορίζονται για “ξεφούρνισμα” πάρτε με τηλέφωνο να δώσω και εγώ κάποια προσφορά, μπας και ορισμένα τα πάρω πίσω.

Ειλικρινα δηλαδη στην μεση του κλαδεματος μου “απαλοτριωσατε” το κλαδευτικο ψαλιδι; Σας λεω οτι δεν μπορω να αγορασω καινουργιο, μολις το ειχα κανει πληρες σερβις! Γινεται να μου το επιστρεψετε συντομα, ωστε να προκανω το κλαδεμα;

Υστερογραφο!

Καλα δυο συρταρια ολοκληρα, μανταρισμενες και μη, παλιες καλτσες τι στο καλο θα τις κανετε; καλα και το κουβα με τα φουντουκια! μερεντα;”

sl

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria