ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΤΗ NAFA ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η BLACKGLAMA - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΤΗ NAFA ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η BLACKGLAMA

Ιστορική ανακοίνωση

Με μεγάλη χαρά η NAFA ανακοινώνει ότι έχει αποκτήσει επίσημα την ετικέτα Blackglama, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου.

Τα υψηλής ποιότητας black mink θα συνυπάρχουν τώρα στον κοινό τίτλο “Black NAFA / Blackglama” και στους αγοραστές θα δοθεί η δυνατότητα να ζητήσουν είτε μια ετικέτα είτε ένα συνδυασμό των δύο, βάσει των οδηγιών κατανομής ετικετών της NAFA.

Μαζί, αυτές οι δύο παγκοσμίου φήμης ετικέτες, Black NAFA και Blackglama, θα προσφέρουν στους αγοραστές και τους πελάτες, τους την ευκαιρία να αγοράσουν τα καλύτερα black mink που έχει να προσφέρει ο κόσμος και να τα χρησιμοποιήσει κατά τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Η επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου είναι επίσης η ευκαιρία μας να γιορτάσουμε τη συνεργασία των δύο πιο διάσημων ετικετών της Βόρειας Αμερικής κάτω από ένα banner. Μέχρι σήμερα, η NAFA έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια mink από τους πρώην συνεργαζόμενους εκτροφείς της  American Legend Cooperative. Όλα αυτά αποτελούν ένα τεράστιο βήμα προόδου για την προώθηση της ενοποίησης της βορειοαμερικανικής βιομηχανίας μινκ.

Στη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου, Θα δημοπρατηθούν πάνω από 1.000.000 από τα καλύτερα ποιοτικά black mink στον κόσμο.

Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, στο οποίο θα προωθηθεί η μεγαλύτερη συλλογή μαύρων βιζόν που συγκεντρώθηκε ποτέ.

Πρόκειται για δημοπρασία σημαντικής αξίας και αναμένεται να προσελκύσει όλα τα σοβαρά μέλη του εμπορίου της γουνοποιίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria