ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ - OlaDeka

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής συναντήθηκε, σήμερα, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ.Χαράλαμπο Καραταγλίδη και με τα νέα μέλη της. Συγκεκριμένα, στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Άλκης Μπαλλής-Αντιπρόεδρος, ο κ. Φαίδων Γκιάτας- Γενικός Γραμματέας, ο κ. Κων/νος Παπαβασιλείου – Υπεύθυνος Μητρώου και ο κ. Σάββας Ελευθεριάδης-Υπεύθυνος Ενημέρωσης Επιχειρήσεων.

Συζητήθηκαν θέματα, που έχουν άμεση σχέση με την κρατούσα κατάσταση και τις προοπτικές που διαγράφονται (στην δύσκολη οικονομική κατάσταση) στον κλάδο της επιχειρηματικότητας και της γουνοποιίας καθώς και η σύνδεση αυτών με τον τουρισμό. Ταυτόχρονα δε, προσδιορίσθηκαν άμεσες δράσεις.

Υπήρξε προγραμματισμός για τον συντονισμό των δράσεων σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, με στόχο την αποτελεσματικότητα σε κυρίαρχα θέματα, όπως το φυσικό αέριο και η εφαρμογή των προβλεπόμενων για την επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο την αστικής βιώσιμης ανάπτυξης, όπως αυτό προσδιορίσθηκε και εγκρίθηκε από τις περιφερειακές αρχές.

dimo-epime

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria