ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΟΔΕ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! - OlaDeka

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΟΔΕ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Αποκλειστικό

Χθες Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση της,  η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, πήρε ομόφωνη απόφαση για το Μακεδονικό που έλεγε ότι δεν αποδέχεται τον όρο Μακεδονία και τα παράγωγα του καθώς επίσης απαιτούσε από το κράτος των Σκοπίων να άρει κάθε αλυτρωτική του απαίτηση.

Η απόφαση ορίστηκε να σταλεί στα γραφεία του κόμματος και να εκδοθεί Δελτίο Τύπου.

 

Η όλη διαδικασία υπήρξε έντονη με την περιφερειάρχη της ΝΔ κα. Εύη Πρώιου που ήταν παρούσα να αντιστέκεται στην απόφαση των στελεχών της ΝΟΔΕ Καστοριάς και να προσπαθεί να τους μεταπείσει.

Παρόλα αυτά και αφού δεν το κατάφερε αποχώρησε.

Η απόφαση ελήφθη και η ΝΟΔΕ συνέταξε δελτίο τύπου που ανέφερε ότι δεν αποδέχεται τον όρο Μακεδονία και τα παράγωγα του καθώς και την απαίτηση από το κράτος των Σκοπίων να άρει κάθε αλυτρωτική του απαίτηση. Έμενε μόνο να αποσταλεί.

Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ αφού σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com έπεσε απαγορευτικό από τα κεντρικά του κόμματος και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

Έτσι το δελτίο τύπου δεν δημοσιεύτηκε ποτέ και στη ΝΟΔΕ επικρατεί απογοήτευση και αναβρασμός.

Βέβαια αυτό δεν θεωρείται μεμονωμένο περιστατικό και αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, ενός συνόλου προβληματικών και αλληλοσυγκρουόμενων δυναμικών που σκιαγραφούν σκηνικό εύφλεκτης μπαρουταποθήκης που με νύχια και με δόντια προφυλάσσεται από την έκρηξη έως τώρα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria