Σκρέκας: «Για ένα μόνο χρόνο το ειδικό τιμολόγιο - Σταθάκης: «Οι προυπολογισμοί είναι ετήσιοι.Εμείς θα συνεχίζουμε κάθε χρόνο. Εκτός κι αν το αλλάξετε εσείς αν θα γίνετε κυβέρνηση κάποτε» - OlaDeka

Σκρέκας: «Για ένα μόνο χρόνο το ειδικό τιμολόγιο – Σταθάκης: «Οι προυπολογισμοί είναι ετήσιοι.Εμείς θα συνεχίζουμε κάθε χρόνο. Εκτός κι αν το αλλάξετε εσείς αν θα γίνετε κυβέρνηση κάποτε»

«Για ένα μόνο χρόνο έχετε προβλέψει το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος στη Δ. Μακεδονία», ανέφερε, απευθυνόμενος στον Υπουργό Ενέργειας Γ. Σταθάκη, στη σημερινή συζήτηση στο Σχέδιο Νόμου για τις Ενεργειακές κοινότητες κι άλλες διατάξεις, ο Τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ Σκρέκας. Για να πάρει την απάντηση του Υπουργού:

«Ο προυπολογισμός είναι μονοετής απ ότι θυμάμαι. Ενός έτους, τον προυπολογισμό τον τρέχοντα. Είναι μια δέσμευση που την κάναμε, την εφαρμόζουμε και θα συνεχίζουμε να την εφαρμόζουμε. Εκτός κι αν την αλλάξετε εσείς όταν και εφόσον γίνετε κυβέρνηση κάποτε» κλείνοντας με την αποστομωτική αυτή αποστροφή στο τέλος της φράσης του.

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria