Προπονητής του Απόλλωνα για Καστοριά: «Δύσκολο παιχνίδι, στόχος η νίκη» - OlaDeka

Προπονητής του Απόλλωνα για Καστοριά: «Δύσκολο παιχνίδι, στόχος η νίκη»

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως κάνουμε κάθε αγωνιστική και σε κάθε γήπεδο». Αυτά τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Παπαδόπουλος, μιλώντας στη εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το παιχνίδι που θα παίξουν οι «μελανόλευκοι» την Κυριακή στην Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ.
-Η Καστοριά τι ομάδα είναι;
«Νέα ως όνομα στην Κατηγορία, αλλά διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει αυτό οξύμωρο, μα είναι πραγματικότητα. Εχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που γνωρίζουν την Α2 Εθνική όπως οι Κακλαμάνος, Λυμπάρης, Χαρισμίδης, Μπρόζος, Κυριακόπουλος. Διαθέτει δυνατή έδρα και μικρό γήπεδο που γεμίζει σε κάθε αγωνιστική. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».
-Ο Απόλλων τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη;
«Θεωρώ ότι τα κλειδιά θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και η αμυντική προσήλωση. Πρέπει να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, να επιβάλλουμε το δικό μας τέμπο και να μην αφήσουμε την Καστοριά να πάει το παιχνίδι στο ρυθμό που την βολεύει. Σημαντικό στοιχείο θα είναι και η αποτελεσματικότητα στο 5 εναντίον 5, όπως και ο έλεγχος των ριμπάουντ. Κυρίως στον επιθετικό τομέα πρέπει να βρούμε λύσεις στην απουσία του Γιώργου (Τσιάρας), που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Επαιρνε αρκετές προσπάθειες, τις οποίες θα πάρουν άλλα παιδιά και πρέπει να είναι έτοιμα να αξιοποιήσουν, αλλά και η ομάδα να βοηθήσει για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στο παρκέ για να συμβεί κάτι τέτοιο».
-Η διακοπή θα επηρεάσει;
«Θα επηρεάσει, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτή. Πιστεύω ότι θέμα θα έχουμε και εμείς και η Καστοριά, αλλά και όλες οι ομάδες. Είναι λοιπόν δικό μας θέμα να διαχειριστούμε το γεγονός ότι έχουμε αρκετό διάστημα να παίξουμε επίσημο παιχνίδι».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria