Δ. Καμμένος: Δεν θα μας λένε οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ τι να κάνουμε - OlaDeka

Δ. Καμμένος: Δεν θα μας λένε οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ τι να κάνουμε

Σφοδρή επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αντιτίθεται πλήρως στη χρήση του όρου Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά».

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης : «Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση». Ο κ. Καμμένος επίσης επιτέθηκε προσωπικά και κατά του κ. Παπαδημούλη σημειώνοντας: « Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους.

«Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση» είπε.

Ο κύριος Καμμένος πρόσθεσε ότι θα πει «όχι» στο όνομα Μακεδονία. «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε… μαύρο από εμένα», ανέφερε.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria