Υποψήφιο για διεθνή διάκριση βίντεο με drone από το Καρπενήσι και τα χωριά του. Σε εξέλιξη η ψηφοφορία - OlaDeka

Υποψήφιο για διεθνή διάκριση βίντεο με drone από το Καρπενήσι και τα χωριά του. Σε εξέλιξη η ψηφοφορία

Στην τελική 10άδα παγκόσμιου διαγωνισμού εναέριων βίντεο φιγουράρουν πλάνα από το Καρπενήσι, τον Προυσό, το Μεγάλο Χωριό, τη Λίμνη Κρεμαστών κ.α.

Έντονο ευρυτανικό «χρώμα» έχει διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός εναέριων βίντεο που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό. Ο λόγος για τον 4ο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώνει η ιστοσελίδα travelwithdrone.com, που (όπως μαρτυρά το όνομά της) ασχολείται με εναέρια πλάνα που τραβήχτηκαν με τη χρήση drone (τηλεκατευθυνόμενο μικρό ελικόπτερο με κάμερα).

Στην τελική δεκάδα βρίσκεται βίντεο με πλάνα από drone που επιμελήθηκε ιδιωτική εταιρεία και έχει στο επίκεντρο το Καρπενήσι, τα χωριά και τις ομορφιές τους. Μέσα σε δυόμισι λεπτά περίπου, το βίντεο αποτυπώνει χαρακτηριστικές εικόνες ευρυτανικής, άγριας και παρθένας ομορφιάς: μεταξύ άλλων υπάρχουν πλάνα από το Καρπενήσι και τη γύρω περιοχή, τον Προυσό, το Μοναστήρι του, την εντυπωσιακή θέση «Κλειδί» στην ίδια διαδρομή, τα Φιδάκια και τη Λίμνη Κρεμαστών, το γραφικό Μεγάλο Χωριό κ.α.

Ο δημιουργός του συγκεκριμένου video drone για το Καρπενήσι είναι ο σχεδιαστής χειροποίητων κουστουμιών Τάκης Γιαννέτος και η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται ήδη ανάμεσα στις φιναλίστ, μαζί με συμμετοχές από το Κατάρ, τη Μαλαισία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βιετνάμ, την Νορβηγία, την Κίνα και την Ισλανδία.

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ιστοσελίδα travelwithdrone.com μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και ήδη, το βίντεο με το Καρπενήσι φιγουράρει ψηλότερα απ’ όλα, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρώτη θέση.

 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria