Τραγωδία στη Βασιλίτσα: Το μοιραίο λάθος του 32χρονου σκιέρ - OlaDeka

Τραγωδία στη Βασιλίτσα: Το μοιραίο λάθος του 32χρονου σκιέρ

ΓΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης είναι ο άνθρωπος που δυστυχώς πήρε τη λάθος απόφαση να χρησιμοποιήσει μια πίστα που ήταν κλειστή στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος νέος άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

Ο 32χρονος, γιος γνωστού αγγειοχειρουργού από την Αθήνα, που τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου, είχε έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές και χθες μαζί με την παρέα του αποφάσισαν να πάνε για snowboard στο -κλειστό ακόμη- χιονοδρομικό της Βασιλίτσας. Μια χιονοστιβάδα βρήκε την παρέα και τελικά στοίχισε τη ζωή του 32χρονου άνδρα.

download

Το χιονοδρομικό κέντρο, λόγω συντήρησης αλλά και κακοκαιρίας, ήταν κλειστό και έτσι ο 32χρονος με την παρέα του έξι ατόμων αποφάσισαν να ανέβουν μόνοι τους σε μια κορυφή προκειμένου να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ. Δεν περίμεναν όμως ότι θα τους προλάβαιναν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όταν οι φίλοι, ανάμεσά τους και δύο κορίτσια, ανέβηκαν σε μια κορυφή λίγο πριν φτάσουν, αποκολλήθηκε ένα κομμάτι χιονιού και δημιουργήθηκε χιονοστιβάδα, η οποία παρέσυρε δύο από τα έξι παιδιά.

Η δύναμη της χιονοστιβάδας ήταν μεγάλη. Παρέσυρε τους δύο φίλους, με τον 32χρονο να είναι ο άτυχος, αφού ανήμπορος να αντιδράσει χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο χάνοντας τις αισθήσεις του, την ώρα που ο φίλος του σηκώθηκε χωρίς να πάθει κάτι σοβαρό. Οι άντρες του χιονοδρομικού κέντρου, αντιλαμβανόμενοι τη χιονοστιβάδα, ανέβηκαν να δουν εάν όλα είναι καλά στις εγκαταστάσεις του κέντρου και έκπληκτοι είδαν την παρέα των νεαρών να βρίσκεται στο σημείο, με έναν τραυματισμένο ανάμεσά τους. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οδήγησαν τον νεαρό άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γρεβενών. Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς στις 16:00 κατέληξε.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria