Περιμέναμε πώς και πώς να μοιραστούμε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους μας - OlaDeka

Περιμέναμε πώς και πώς να μοιραστούμε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους μας

Στο poll της προηγούμενης εβδομάδας σας ρωτήσαμε για ποιο λόγο ανυπομονείτε να έρθουν τα Χριστούγεννα. Για μένα, θα έπρεπε να γινόταν δεκτή κι η απόλυτα λογική και διόλου περιγραφική απάντηση «γιατί έτσι» καθώς μιλάμε για τα Χριστούγεννα -hello! Από μόνα τους είναι μια καταπληκτική εποχή για την οποία δε γίνεται παρά να ανυπομονείς και να μη βλέπεις την ώρα να έρθει! Όμως, είπαμε να σας διχάσουμε λίγο και σας ζητήσαμε να διαλέξετε μεταξύ του φαγητού, του γλεντιού, του ύπνου και του ποιοτικού χρόνου με τους δικούς σας.

Οι λιγότεροι από εσάς, με ποσοστό μόλις 8%, μας είπατε πως περιμένετε πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να φάτε δίχως τύψεις. Αυτό που καταλαβαίνουμε, λοιπόν, είναι πως μόνο το 8% των αναγνωστών μας κάνει δίαιτα ή προσέχει τη διατροφή του. Όλοι οι υπόλοιποι μάλλον του δίνουμε και καταλαβαίνει και πολύ χαίρομαι! Μεγάλη απόλαυση το φαγητό, αμαρτία να τη στερούμαστε! Εμείς οι pillowfighters πάντως, δε λέμε ποτέ «όχι» σε ένα καλό φαγητό ή και δύο. Για να είμαστε ειλικρινείς, δε θα μας παραξένευε αν έξω από κάποια εστιατόρια μας έφτιαχναν ανδριάντα! Κι εσείς, που θα φάτε τώρα δίχως ενοχές, μη δείξετε έλεος. Άλλωστε, το λέει κι η παράδοση, πρέπει να φαγωθούν όλα τα μελομακάρονα για να κλείσει καλά ο χρόνος. Τι, δεν το λέει; Πάλι με κορόιδεψαν;

Η αμέσως επόμενη απάντηση με ποσοστό 12% ανήκει σε εκείνους που περιμένουν τα Χριστούγεννα για να παρτάρουν. Εσείς, παίζει να είστε οι τύποι που έχετε πήξει στο πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις κι ένεκα των αργιών λέτε να ξεσαλώσετε. Πάω στοίχημα πως είχατε ονειρευτεί πού θα πάτε, με ποιους και πότε πολύ πριν στολίσετε καλά-καλά το δέντρο και τώρα αγωνιάτε να λικνίσετε τις κορμάρες σας και να πιείτε τις ποτάρες σας. Ναι, στον υπερθετικό βαθμό γιατί είμαστε και λαρτζ, αμ πώς; Σε εσάς, εύχομαι ολόψυχα να παρτάρετε τόσο άγρια που να κρατήσει το hangover σας μέχρι την Πρωτοχρονιά και να αποκτήσετε τόσες τρελές ιστορίες να διηγηθείτε που να μιλάτε για αυτό μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα! Μια ερώτηση μόνο, όμως. Γιατί περιμένετε τα Χριστούγεννα; Τι συνέβη στο party all the time και στο yolo;

Στην τρίτη θέση και με ποσοστό 25%, εσείς που περιμένετε τα Χριστούγεννα πώς και πώς για να κοιμηθείτε. Πιθανολογώ πως έχετε συσσωρεύσει κούραση απ’ όλο τον χρόνο κι έχετε μπαϊλντίσει απ’ το πρωινό ξύπνημα που επιβάλλει η ρουτίνα της δουλειάς κι οι υποχρεώσεις. Στο μυαλό σας, θα φαντάζεστε τους εαυτούς σας σαν τον Χουζούρη απ’ τα στρουμφάκια και δε θα βλέπετε την ώρα να πέσετε για ύπνο και να ξυπνήσετε αφού κλείσετε ένα γεμάτο δεκάωρο κι αυτό γιατί πεινάσατε. Μπορεί στην δημοσκόπησή μας να είστε το – διόλου ευκαταφρόνητο – ένα τρίτο, αλλά γενικά αυτοί που περιμένουν ρεπό κι αργίες για εκείνη τη γλυκιά μια ωρίτσα παραπάνω ύπνο, είναι πολλοί περισσότεροι! Σας στέλνω μια αγκαλιά και σας εύχομαι γλυκό, χορταστικό ύπνο, που όχι μόνο θα σας ξεκουράσει, αλλά θα σας ξανανιώσει!

Και τώρα που η αγωνία κορυφώνεται, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε ποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ας πέσουν τα ντραμς, παρακαλώ! Ανοίγω τον φάκελο, καθαρίζω τον λαιμό μου –έστω το πληκτρολόγιό μου– κι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω πως πρώτοι στην δημοσκόπηση, με ποσοστό 55%, η συντριπτική πλειοψηφία που περιμένει πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Στην πρώτη θέση όλοι εσείς που βάζετε πάνω απ’ όλα τους αγαπημένους σας και θα αδράξετε την ευκαιρία, αυτά τα Χριστούγεννα, να τους αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές μαζί τους. Εσείς, που επιλέγετε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας τον ποιοτικό χρόνο που η καθημερινότητα σας στερεί. Εσείς είστε όλοι εκείνοι που θα αλλάξουν λίγο τους ρυθμούς τους και θα ρίξουν τους τόνους. Είστε εκείνοι που θα κάτσουν στο γιορτινό τραπέζι με χαρά και θα απολαύσουν την παρέα των συνδαιτυμόνων τους και θα νιώσεις πως «ρουφούν» κάθε στιγμή, κάθε γέλιο, κάθε λέξη και κάθε συναίσθημα. Σε εσάς στέλνω πολλή αγάπη και σας εύχομαι να μπορείτε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας, άσχετα με το αν είναι αργία ή όχι.

Από την ομάδα του pillowfights ευχόμαστε σε όλους σας χρόνια πολλά και δημιουργικά! Να περάσετε αυτές τις γιορτινές μέρες όπως εσείς ποθείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας ή να τις αδειάσετε με καλή παρέα, πάντως ό,τι κι αν κάνετε να συνοδεύεται από πολλά λαμπερά χαμόγελα.

Καλά Χριστούγεννα!

Συντάκτης: Σουζάνα Ντεζούκι
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη
Πηγή
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria