ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - «Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα - Στην Καστοριά τον Ιανουάριο όλες οι διευκρινήσεις!» - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – «Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα – Στην Καστοριά τον Ιανουάριο όλες οι διευκρινήσεις!»

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 12,6 εκ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε ερώτηση που έγινε κατά την παράδοση των τεσσάρων εκχιονιστικών μηχανημάτων από τον TAP, για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία ο Περιφερειάρχης τόνισε:

«Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα. Μετά τις 15 του Γενάρη μετά από πρόταση του Δημάρχου Καστοριάς θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και εκεί θα δοθούν όλες οι διευκρινήσεις. Και να δώσω και την είδηση,τα 12,62 εκατομμύρια που πρέπει να βάλουμε εμείς στο πρόγραμμα για να ετοιμάσουμε τα δίκτυα στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, στους Μανιάκους και τα Γρεβενά,  σήμερα έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες, στάλθηκε το τεχνικό δελτίο και ίσως και άυριο θα έχουμε και την υπογραφή του κ. Κορκολή και του κ. Χαρίτση όπου 12,62 εκατομμύρια για τα δίκτυα του φυσικού αερίου τα διαθέτει η κυβέρνηση.  Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό και πως απαντάει στους αμφισβητίες. Ας συνεχιστεί η αμφισβήτηση για να ναι και πιο δυνατό το αποτέλεσμα»

Δείτε το video στο 5:10

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria