Η ΑΒΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - OlaDeka

Η ΑΒΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ

Η ΑΒΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κατανοούμε τη δύσκολη και άβολη θέση που έχει περιέλθει η τοπική ΝΔ αναφορικά με το σημαντικότατο θέμα του φυσικού αερίου στην περιοχή μας. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι την επιλογή της να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται ασύστολα με τόσο καταφανή τρόπο.

Είναι σε όλους γνωστό πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που το 2016 επαναδιαπραγματεύτηκε τη σύμβαση του ΤΑΠ και άλλαξε, μετά από επίμονες και στοχευμένες διαβουλεύσεις, τη διακρατική συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου. Έτσι, πέτυχε ο αγωγός του ΤΑΠ να μην είναι μόνο αγωγός διέλευσης, όπως κακώς είχαν συμφωνήσει οι προηγούμενοι κυβερνώντες το 2013, αλλά και αγωγός ΠΑΡΟΧΗΣ φυσικού αερίου για την περιοχής μας. Και αυτό το επιδίωξε, και τελικά το πέτυχε, γιατί εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουμε πως, πέρα από τα συμφέροντα των άλλων κρατών και των πολυεθνικών, υπάρχουν και πρέπει να εξυπηρετηθούν και τα συμφέροντα της Ελλάδας και των πολιτών της, γι’ αυτό και αντιδράσαμε στους όρους της συμφωνίας που επικύρωσε το 2013  η τότε  συγκυβέρνηση.

Η ΝΔ, προφανώς, νοιάζεται μόνο για την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων τα οποία ήθελαν την Ελλάδα ως απλό χώρο διέλευσης του αγωγού. Και επειδή αυτή η άβολη αλήθεια είναι πραγματικά δυσβάσταχτη για την τοπική ΝΔ, έρχεται σήμερα να μας ενημερώσει πως από το …2013 είχε συμφωνήσει ο ΤΑΠ να παρέχει φυσικό αέριο στην περιοχή μας !!!

Διαστρεβλώνουν και τις δηλώσεις που έκανε στην Καστοριά ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ξεκάθαρα υπογράμμισε τις τεράστιες ευθύνες των προηγούμενων κυβερνώντων και τοπικών διοικούντων για το θέμα της παροχής φυσικού αερίου. Κουτοπόνηρα, μάλιστα, προσπαθούν να παρουσιάσουν τη δηλωμένη διάθεση του Αντιπροέδρου για συνεργασία του με τους σημερινούς φορείς που τρέχουν την υπόθεση για να επισπευσθούν οι χρόνοι ολοκλήρωσης του έργου, ως υποτιθέμενη παραδοχή ανυπέρβλητου προβλήματος στην υλοποίηση του έργου.

Σύγχυση ; Σκόπιμη παραπληροφόρηση ; Απώλεια επαφής με την πραγματικότητα ;

Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτά που λένε δημόσια προσβάλουν τη νοημοσύνη του Καστοριανού πολίτη ;

Είναι ικανοί να μας πουν πως και το εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης, το κοινωνικό μέρισμα, η δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ, είναι δικές τους πολιτικές πρωτοβουλίες από το …2013 !

Βέβαια, εμάς, πλέον, δεν μας εκπλήσσουν τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές. Είναι, φαίνεται, σε πλήρη εναρμόνιση με το μαύρο μέτωπο παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης γεγονότων και διασποράς fake news που έχει ενορχηστρωθεί σε πανελλήνιο επίπεδο, σε συντονισμό, δυστυχώς, και με δημοσιογραφικά μέσα, που εργολαβικά έχουν αναλάβει την, με κάθε τρόπο και μέσο, δυσφήμιση της κυβερνητικής πολιτικής με απώτερο στόχο την εσπευσμένη πτώση της κυβέρνησης για να μην ολοκληρώσει το καλοκαίρι που μας έρχεται την πολυπόθητη για τους πολίτες, αλλά καταστροφική για τη ΝΔ, έξοδο από τα μνημόνια. Όπως διαψεύστηκε η θεωρία της αριστερής παρένθεσης έτσι και αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει παταγωδώς.

Ξεχνούν πως η αλήθεια, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, βγαίνει στην επιφάνεια, αργά ή γρήγορα, σαν το λάδι στο νερό. Όλες αυτές οι προσπάθειες διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης θα πέσουν στο κενό γιατί η πλειοψηφία των πολιτών ούτε μνήμη χρυσόψαρου έχει, ούτε αρέσκεται να καταναλώνει νεοδημοκρατικό κουτόχορτο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria