Χριστουγεννιάτικα στολίδια αξίας 20000€ στην Καστοριά - OlaDeka

Χριστουγεννιάτικα στολίδια αξίας 20000€ στην Καστοριά

Δείτε τι θα προμηθευτεί ο Δήμος

Νέο Χριστουγεννιάτικο στολισμό προτίθεται να προμηθευτεί ο Δήμος Καστοριάς σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει λαμπάκια LED αλλά και στολίδια συνολικού προϋπολογισμού αξίας περίπου 20.000€!

Μετά τις περσινές διαμαρτυρίες για ελλειπή στολισμό, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι φέτος θα επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό στην ανανέωση του υπάρχοντος διάκοσμου.

 

Η επίσημη ανακοίνωση 

Ο Δήμος Καστοριάς προτίθεται να διενεργήσει έρευνα αγοράς (μέσω υποβολής οικονομικών προσφορών) για την απευθείας ανάθεση της προαναφερόμενης προμήθειας, που είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό με Κ.Α.Ε.: 20.6691.01 του οικονομικού έτους 2017 , εγκρίθηκε η αντίστοιχη δαπάνη και διατέθηκε πίστωση με την  272/17 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές με την αριθμ. πρωτ. 28811/3-11-2017 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών / Τμήμα Η/Μ Έργων , σηματοδότησης & εγκαταστάσεων  (έδρα : Πυθαγόρα 1 , Μανιάκοι Καστοριάς Τ.Κ. 52100) υπόψη του κ. Κωνσταντίνου Τσέλα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. . Αμέσως μετά  θα αποσφραγίστουν οι προσφορές παρουσία των διαγωνιζομένων, εφόσον επιθυμούν να παρευρίσκονται στην διαδικασία .  

            Η διαδικασία για την σύναψη της σύμβασης θα είναι απ’ ευθείας ανάθεση με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, στο σύνολο του προϋπολογισμού. Μέσα στο φάκελο της προσφοράς θα συμπεριληφθεί ο πίνακας εναρμόνισης της προσφοράς με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα τεχνικά φυλλάδια των προσφερόμενων προϊόντων.

Η τεχνική έκθεση, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο προϋπολογισμός η συγγραφή υποχρεώσεων και το έντυπο προσφοράς της ανωτέρω προμήθειας διατίθενται δωρεάν . Πληροφορίες για την παρούσα προμήθεια παρέχονται από τον κ. Κωνσταντίνο Τσέλα στο τηλ. επικοινωνίας 24673 51615 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

                                                                     Ο Προϊστάμενος

                                                         Δ/νσης Τ.Υ. Δήμου Καστοριάς

 

                                                                         Ανδρέας Μόκκας
                                                         Αγρ. Τοπογρ. Μηχ/κός Αβ, MSC

texniki_ekthesi,

texnikes_prodiagrafes,

proypologismos,

syggrafi_ypoxreoseon,

πίνακας_εναρμόνισης,

Εντυπο_Οικονομικής_Προσφοράς

 

Τα νέα LED Φώτα και τα στολίδια…

 

Δείτε εδώ τα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και τον προϋπολογισμό, όπως δημοσιεύτηκε από το Δήμο Καστοριάς.

 

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος θεωρείται μία από τις σημαντικότερες όσον αφορά στην τουριστική προσέλευση, για την περιοχή μας.

Ελπίζουμε φέτος οι προετοιμασίες και η διακόσμηση της πόλης, να μας αφήσουν όλους ικανοποιημένους.

 

 

Να σημειώσουμε πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκμίσθωσης του Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας για την εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου Λούνα Παρκ και παγοδρομίου, κατά την εορταστική περίοδο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria