ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ANTIFUR ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! - OlaDeka

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ANTIFUR ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Η αστυνομία ειδοποίησε όλους τους φαρμαδόρους και επίστησε την προσοχή και καλύτερη φύλαξη

Σοβαρό περιστατικό έρχεται λίγο μετά τις «προειδοποιήσεις» και τις απειλές για δράση antifur ακτιβιστών, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Εκθετήριο Γούνας στο οποίο φιλοξενείται από σήμερα το 2ο FUR SHOPPING FESTIVAL!

Διαβάστε τι δήλωσε στο oladeka.com ο παραλίγο παθών ιδιοκτήτης φάρμας γουνοφόρων ζώων στην Καστοριά:

Σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι περιστατικό στο εκτροφείο μας με δυο Ιρλανδούς που παρίσταναν συνεργείο ασφαλτόστρωσης! Μιλούσαν μόνο Αγγλικά και είχαν ένα ΙΧ με Ελληνικές πινακίδες κλεμμένο και ένα φορτηγό με πινακίδες εξωτερικού επίσης κλεμμένο! Μας είπαν αν επιθυμούμε να δεχτούμε να ασφαλτοστρώσουν χωματόδρομο πλησίον της φάρμας μας με άσφαλτο που «περίσσεψε» από ασφαλτόστρωση στην Εγνατία. Εμείς αρχικά το πιστέψαμε αλλά με έκπληξη είδαμε να εκτυλίσσονται εικόνες αστυνομικής ταινίας με οπλοφόρους άντρες οι οποίοι με συντονισμένες και αστραπιαίες κινήσεις βρέθηκαν στο χώρο και τους συνέλαβαν μετά από συνεχή παρακολούθηση. Αυτή τη στιγμή οι δύο συλληφθέντες βρίσκονται στο τμήμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ψάχνουν άλλους δύο… δώστε περισσότερη βάση στη φύλαξη και στον έλεγχο των εκτροφείων γιατί έρχονται και μέρα μεσημέρι!»

Update: Νεότερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν την εύρεση ΙΧ αυτοκινήτου που είχε κλαπεί, αλλά όχι την ύπαρξη στοιχείων που να αποδεικνύουν ότι οι προσαχθέντες στην αστυνομία Καστοριάς έχουν ακτιβιστική δράση.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν μέχρι και αυτή την ώρα την περίεργη υπόθεση χωρίς όμως να βρουν το παραμικρό στοιχείο το οποίο να συνδέει τους 2 Ιρλανδούς με antifur ιδιότητα, ακτιβιστική δράση ή οποιοδήποτε συναφές σχέδιο.

Αντιθέτως, από την έρευνα των αρχών, προκύπτει ότι το φορτηγό ανήκει όντως σε εταιρία που αναλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις (δηλαδή δεν προκύπτει ότι είναι κλεμμένο) και οι δύο αλλοδαποί σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες προσέγγισαν τοπική εταιρία ζητώντας προσφορά για αγορά ασφάλτου.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης της φάρμας ισχυρίζεται ότι οι Ιρλανδοί του πρότειναν να στρώσουν το δρόμο που οδηγεί στην φάρμα του με δωρεάν άσφαλτο και μόνα έξοδα μερικά μεροκάματα των 30 ευρώ! Η υπόθεση μοιάζει ή με ανέκδοτο ή κάτι άλλο κρύβεται από πίσω…

farmes-irlandoi

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria