Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στους Βρεφικούς - Λ. Ζήσης: "Το Μοναστήρι να'ναι καλά" - OlaDeka

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στους Βρεφικούς – Λ. Ζήσης: “Το Μοναστήρι να’ναι καλά”

Το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στους Βρεφικούς Σταθμούς της Καστοριάς βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Οι εργαζόμενοι που παρευρέθηκαν στη Συνεδρίαση έφυγαν απογοητευμένοι, αφού δεν βρέθηκε λύση.

 

Ήδη, ο Α’ Βρεφικός Σταθμός δεν λειτουργεί, ενώ από την Τρίτη σε επίσχεση προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Β’ Βρεφικό Σταθμό.

 

Όπως δήλωσαν σήμερα στον Antennes FM έχουν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής τους και για να επιστρέψουν στην εργασία τους ζητούν 4 από τους 5 μισθούς που τους οφείλονται.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι “ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο”, προτείνοντας η Κοινωφελής Επιχείρηση να δανειοδοτηθεί με ποσό 200.000 ευρώ, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Ζήσης, μιλώντας επίσης στον Antennes FM δεσμεύτηκε εκ νέου ότι εντός του Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, θα πληρωθούν 3 μισθοί.

 

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η απάντησή του όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν οι εργαζόμενοι δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, λέγοντας ότι “Το Μοναστήρι να είναι καλά”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όποιοι δεν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται, μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria