Κλοπή γουναρικών - Έκκληση για μαρτυρίες και συλλογή πληροφοριών - OlaDeka

Κλοπή γουναρικών – Έκκληση για μαρτυρίες και συλλογή πληροφοριών

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ Η ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ – ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Το πρόσφατο κρούσμα κλοπής γουνοποιητικής επιχείρησης δημιουργεί για ακόμη μία φορά κλίμα ανησυχίας στον κλάδο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο λίγους αλλά απειλεί σε σύνολο όλη την περιοχή, στην οποία αν τέτοιες υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες, συνθέτουν όλες εκείνες τις συνθήκες έτσι ώστε να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και πολύ απλά να χαθεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνει υποτίθεται ο κάθε ένας από εμάς που κατοικούμε εδώ, δηλαδή το βασικό στοιχείο ποιότητας ζωής που είναι η ασφάλεια.

Αν δεν θέλουμε να γίνουμε μόνιμο πεδίο δράσης και έρμαιο εγκληματικών ομάδων, πρέπει να αφυπνιστούμε.

Αν οποιοσδήποτε θεωρεί ότι διαθέτει κάποιο στοιχείο, αν είδε ή αν άκουσε κάτι (οτιδήποτε) που μπορεί να σχετίζεται με την συγκεκριμένη κλοπή, παρακαλείται να το καταθέσει στην αστυνομία ή την πληγείσα επιχείρηση.

Η χρονική διάρκεια που ενδιαφέρει είναι κυρίως από το απόγευμα του Σαββάτου 4 έως το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου και ο κύριος δρόμος που επίσης ενδιαφέρει είναι η εθνική οδός Καστοριάς – Δισπηλιού και οι προεκτάσεις της για Αμύνταιο ή Κοζάνη.

Επίσης, όποιος Έλληνας γουνοποιός ανά την υφήλιο αντιληφθεί, υποπτευθεί ή ακούσει κάτι που να έχει σχέση με την υπόθεση, τους δράστες ή τα κλοπιμαία ας πράξει δεόντως.

Αν πάλι κάποιος από τους αναγνώστες του oladeka.com θέλει να επικοινωνήσει με e mail ας το πράξει στο [email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria