Καστοριά - Σιβυλλική δήλωση του Ανέστη Αγγελή - OlaDeka

Καστοριά – Σιβυλλική δήλωση του Ανέστη Αγγελή

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Η σύγκρουση με παθογένεια και νοοτροπίες είναι συνεχής, με στόχο την εφαρμογή και τήρηση των θεσμικών κανόνων” δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής στο oladeka.com

Πηγές της δημοτικής αρχής αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υφίσταται “κρεσέντο” οργανωμένου σχεδίου παραπληροφόρησης από αντιπολίτευση και αντιπολιτευτικά ΜΜΕ και η δήλωση του δημάρχου Καστοριάς αναφέρεται σε κλίκες μεταξύ ορισμένων δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας και εξωθεσμικών παραγόντων που πριν από κάθε δημοτικό συμβούλιο σεναριογραφούν, σκηνοθετούν και παίζουν θεατρικούς ρόλους ευτελούς εντυπωσιασμού με σκοπό τη δημιουργία αρνητικού τεχνητού κλίματος.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι δεν υπάρχει αλήθεια στην τοποθέτηση Τόσκου για οφειλή 85.000 ευρώ από τον δήμο, ενώ παίζεται ανήθικο παιχνίδι από ορισμένους μειοψηφικούς συμβούλους αναφορικά με το ζήτημα της εξεύρεσης πίστωσης για την πληρωμή των υπαλλήλων για τους βρεφικούς σταθμούς (“ενώ εμείς θέλουμε να βρεθεί λύση αυτοί αντιτίθενται για να μην υπάρξει λύση” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές).

Όσον αφορά στην κλοπή του αμαξοστασίου του δήμου, αναφέρεται ότι ο δήμος δεν θα αντικαταστήσει τις εισαγγελικές αρχές στα χέρια, των οποίων βρίσκεται η υπόθεση.

Τέλος μεγάλη κουβέντα γίνεται για το οικόπεδο “φιλέτο” και τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου για το πως θα αξιοποιηθεί αυτό. Με πονηριά, οι ίδιοι αντιπολιτευτικοί κύκλοι – αναφέρουν οι δημαρχιακές πηγές- προσπαθούν να αμφισβητήσουν την καθαρότητα της θέσης του δημάρχου που απάντησε ξεκάθαρα για το θέμα λέγοντας ότι εκτός της βιβλιοθήκης, του πνευματικού κέντρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων ηπίου χαρακτήρα θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να προταθούν και άλλες ιδέες για έργα με κοινωφελή χαρακτήρα.

Η πονηριά έγκειται στο ότι οι “κασσάνδρες” διαδίδουν πως η αναφορά του δημάρχου σε κοινωφελείς δράσεις, έγινε για να καλύψει προμελετημένη βλέψη της δημοτικής αρχής για παραχώρηση τμήματος του οικοπέδου για ανέγερση εκκλησιαστικού ναού. “Αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά και δηλώνουμε κάθετα ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Ο δήμος δεν μπορεί να διαθέσει οικόπεδο στην εκκλησία και μόνο αν υπάρξει ανάλογο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί και θα τεθεί σε ψηφοφορία” λένε οι δημοτικοί παράγοντες που σχολιάζουν την επικαιρότητα στο oladeka.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria