Διαγωνισμό έκθεσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος - OlaDeka

Διαγωνισμό έκθεσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, διοργανώνει και εφέτος, διαγωνισμό έκθεσης με δύο θέματα, εκ των οποίων μπορούν οι μαθητές να επιλέξουν μια εκ των δύο:

1) Μια φθινοπωρινή μέρα μετά το σχόλασμα, παρατηρείς μαζί με τους συμμαθητές σου στο απέναντι πεζοδρόμιο του σχολείου ένα κοριτσάκι που δεν μπορεί να περάσει απέναντι, γιατί ένα αυτοκίνητο έχει παρκάρει παράνομα και εμποδίζει το κοριτσάκι να διασχίσει τον δρόμο. Το μικρό κοριτσάκι πίσω από το σταθμευμένο όχημα προσπαθεί και δυσκολεύεται ιδιαίτερα . Με μια καλύτερη ματιά όμως παρατηρείς πως το κοριτσάκι βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τι αισθάνεσαι για το παιδί αυτό; Θα τρέξεις με τους συμμαθητές σου για να το βοηθήσεις;

2) Ύστερα από μια κοπιαστική μέρα πριν κοιμηθείς, αισθάνθηκες την ανάγκη να απευθύνεις μια προσευχή. Τι θα παρακαλούσες και για ποιόν;

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Καστοριάς και θα μπορούν να παραδίδουν τις εκθέσεις τους μέσω των διδασκάλων τους, στους Διευθυντές των Σχολείων τους, από την 11η μέχρι και την 18η Δεκεμβρίου 2017.

Οι εκθέσεις θα μελετηθούν απο κριτική επιτροπή διδασκάλων και στον πρωτεύσαντα θα δοθεί χρηματικό βραβείο 150 ευρώ, στον επόμενο θα δοθούν εκατό (100) ευρώ και στον τρίτο θα δοθούν πενήντα (50) ευρώ.

Ταυτόχρονα, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορος θα κάνει προσφορά στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της εταιρείας αυτής.

Επιπλέον οι εκθέσεις αυτές και θα δημοσιευθούν στον τοπικό ημερήσιο τύπο.

Σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria