Τα ορκ του Μητσοτάκη από την Μέση Γη του Πελαγίδη - OlaDeka

Τα ορκ του Μητσοτάκη από την Μέση Γη του Πελαγίδη

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αλλαγές στην ΝΔ. Μαζί με το κόντεμα του Άδωνι, το έλεγα πως ο φεουδάρχης θα τον τσαλακώσει σαν χαρτοπετσέτα, βλέπω τις νέες αφίξεις, οι οποίες, αδέρφια, είναι μία προς μία. Τεφαρίκια.

Ο νέος Διευθυντής του Γραφείου Τύπου είναι ο δημοσιογραφικός γόνος, Κωνσταντίνος Ζούλας. Κόντευα να το ξεχάσω αλλά μόνιμοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων μου θύμισαν λαμπρό πόνημα του στην “Καθημερινή”. Στις 2/4/2011 δημοσίευσε εκεί άρθρο με τον ευφάνταστο τίτλο “Με τα κρουασάν υπό μάλης”, όπου με αφετηρία τις “προσωπικές εμπειρίες” του ιδίου και άλλων στρατευσίμων λεόντων της στρατιωτικής θητείας, φτύνει κατάμουτρα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αγνοώ Όπλο και ειδικότητες του κ. Ζούλα και των “πληροφοριοδοτών” του, ίσως Χειριστές Στυλό Montblanc στην εξέχουσα του Σαγγαρίου – Dacapo, Υποβρύχιοι Αλεξιπτωτιστές Καντηλανάφτες στην Δεξαμενή ή τυφεκιοφόροι στην κραταιά και αιματοβαμμένη Γκομενοφυλακή, που αείποτε στελεχώνεται από μοβόρους γόνους επωνύμων, που ζουν επικινδύνως με στο ένα χέρι το G3 και στο άλλο λάτε μακιάτο με στέβια. Παρά πόδα του άρθρου μου το λινκ με την δημοσίευση, για του λόγου το αληθές, στο οποίο μετά από διάφορα απαξιωτικά, από αυτά που λένε όσοι βλέπουν με εμπάθεια τον Στρατό από τον μικρόκοσμο της εμπειρίας τους και της αντιπάθειας τους για την στολή, καταλήγει ως εξής:

Ε, λοιπόν, μέσα στην κρίση, ας πούμε την αλήθεια και γι’ αυτό. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε όλα τα μη μάχιμα στρατόπεδα, οι μόνιμοι στην πλειοψηφία τους, μην έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν, σκαρφίζονται τρόπους να αυξήσουν τις αποδοχές τους και για να σπάσουν τη μονοτονία δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους. «Κουβάλα αυτό, σκούπισε εκείνο, συνόδευσε την κόρη μου σχολείο» και γενικώς μια κατάσταση άκρως ατιμωτική για όλους, που ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική εκπαίδευση.

Εν ολίγοις, καθώς όλοι καλούμαστε πια να προσαρμοσθούμε σε μια νέα εποχή, η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί οι αργόμισθοι σε καιρούς ειρήνης. Ας αναλάβουν τον καθαρισμό και την προστασία των δασών, τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων, ας βοηθήσουν ακόμη και τους Ατενίστας. Διότι, αν μη τι άλλο, τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι οι «συλλέκτες» κρουασάν είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί..”.

Δεν ξέρω ποιους θεωρεί “μη μάχιμους” ο Κουροπάτκιν της δημοσιογραφίας. Το ΣΕΜ, το ΣΥΠ, το Τεχνικό, το Υγειονομικό; Πιθανώς ως μάχιμος κομμανταράς, θεωρεί πως μόνον μονάδες όπως αυτές που υπηρέτησε αυτός, με το μαχαίρι στα δόντια και το δάχτυλο στην σκανδάλη, χρειάζονται. Περιττά όλα τα υπόλοιπα, μεταφορές, εφοδιασμός, τεχνική υποστήριξη, στρατολογία. Ξέρετε τι έλεγε ο Αλ Καπόνε, λαϊκός φιλόσοφος του νεοφιλελευθερισμού, πως “οι γνώμες είναι σαν τις κωλ…δες, ο καθένας έχει από μία”. Εν προκειμένω ο κάτοχος τοιούτης είναι ο Διευθυντής του Γραφείο Τύπου της “Κεντροδεξιάς” χωρίς Δεξιά αλλά και χωρίς Κέντρο. Διότι, αδέρφια, για την Δεξιά δεν το συζητάω αλλά ούτε και από το σκληρά εθνικό αληθινό Κέντρο της Ιστορίας θα τολμούσαν τέτοιοι τύποι να περάσουν έστω απέξω.

Είδα και τα 12 “βαριά” βιογραφικά των συμβούλων. Σχεδόν όλοι, μετά από τις λαμπρές σπουδές τους, έχουν ζήσει από το κράτος την Ε.Ε. ή άλλες θέσεις που πάντα χρηματοδοτούν άμεσα ή έμμεσα τα κράτη. Την ελεύθερη αγορά οι περισσότεροι δεν την είδαν, δεν την συναπάντησαν, δεν την ξέρουν. Άλλωστε το έχουμε πει, οι νεοφιλελέδες στην Ελλάδα θέλουν να συρρικνώσουν το κράτος, να το ξεπουλήσουν, να ιδιωτικοποιήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε, διότι θα φέρει “ανάπτυξη”, σαν την Fraport ένα πράγμα, αρκεί να συνεχίσουν αυτοί να πληρώνονται από το κράτος και την ευρωπαϊκή ψευτοελίτ, που πάλι τους πληρώνει από τις εισφορές των κρατών – μελών. Τουτέστιν νεοφιλελέδες δημόσιοι, κοινοτικοί ή υπάλληλοι διεθνών οργανισμών εναντίον του Έθνους Κράτους.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτών των καλών παιδιών. Λόγω προέλευσης μυρίζουν Σημίτη, Βενιζέλο, ως και Λαφαζάνη! Με την λαϊκή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας πάντως έχουν τόση σχέση, όση εγώ με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πχ, η νομικός, κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, εκ των 12 νεοδιορισθέντων αποστόλων του μητσοτακεικού μεσαιοχωριτισμού διετέλεσε διορισμένη συνεργάτης και του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Παρακάτω το ΦΕΚ, με την απόφαση υπογεγραμμένη από τον γνωστό …”κεντροδεξιό”, Πάνο Σκουρλέτη.

Ας δούμε ενδεικτικώς και μερικούς άλλους.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε διορισθεί από το ψηλό παιδί από την Μινεσότα, τον ΓΑΠ Ειδικός Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης της πασοκάρας.

Ο Γεώργιος Ζαββός, διορισμένος από την Άννα Διαμαντοπούλου στη Διοικητική Επιτροπή της Αναργύρειου και Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον διόρισε, λίστα γαρ, ευρωβουλευτή το 1990.Υπάλληλος στην Κομισιόν, 2010 – 2013. Δώστου “πρόσφυγες” και παγκοσμιοποίηση και πάρτου την ψυχή. Ο αδερφός του είναι ο κουμπάρος του George Sorros και άνθρωπος του στην Ελλάδα, Γιώργος Ζαββός.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου Δόμνα, στην επιτροπή της εργαλειοθήκης του ΟΑΣΑ για την Ελλάδα, σύμβουλος δημόσια υγείας στο Ιράν, ειδικός συνεργάτης του ΟΗΕ στην Ουγκάντα και της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας και επιστημονικός συνεργάτης του επιμελητηρίου του Σουδάν.

Κρατάω για το τέλος την κρεμ ντε λα κρεμ των 12 συμβούλων, έναν κολλητό του Βενιζέλου, του είχε παρουσιάσει και βιβλίο του ο υπουργός του χαρατσιού, τόσο νεοφιλελεύθερο, που αν δεν υπήρχαν συνταγματικά κωλύματα θα γούσταρε και την επαναφορά της δουλείας, η οποία θα απογείωνε την οικονομία λόγω φθηνής εργασίας, τον οικονομολόγο και νυν σύμβουλο του Κυριάκου, Θοδωρή Πελαγίδη. Αστειεύομαι αλλά με τους νεοφιλελέδες ψευτοκεντρώους όλα παίζουν.

Έχει δημοσιεύσει πρόσφατα κι ένα βιβλίο, “Η Μέση Γη – Η επιστροφή του πολιτικού κέντρου”. Είχαμε παλιά το ιδεολόγημα του Λούλη για τον “μεσαίο χώρο”, τώρα έχουμε την “Μέση Γη” και τα καλλικαντζαράκια – Ορκ των νεοφιλελέδων τύπου Πελαγίδη, που παριστάνουν τους “κεντρώους”. Τέτοιους “κεντρώους” ο Πλαστήρας, ο Σοφούλης, ο Γεώργιος Παπανδρέου, θα τους είχαν πνίξει στον νεροχύτη αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγοράζει την κολωνακιώτικη πραμάτεια τους.

Στο βιβλίο του για την “Μέση Γη” η εν λόγω διάνοια, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κολλητός του Ευάγγελου Βενιζέλου θέλει να παντρέψει την “κεντροφιλελεύθερη ΝΔ με το κεντροφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ”, έτσι τα ονομάζει.

Έχει δε ταχθεί καθαρά και ευθέως υπέρ της κατάργησης της δωρεάν δημόσιας Παιδείας και του κοινωνικού κράτους στην Υγεία.

Προτείνει επιβολή τελών εγγραφής και δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια, δίδακτρα στα δημόσια σχολεία για τα παιδιά που παραμένουν στο σχολείο πέραν του ωραρίου και άλλα ωραία.

Ξηγημένη καθαρή νεοφιλελέδικη ανθρωποφαγία από τη Μέση Γη, με τα Ορκ από την Μέση Γη του Πελαγίδη να συμβουλεύουν.

Ούτε ένας Δεξιός, ένας αληθινός πατριώτης Κεντρώος, με πίστη στις μετριοπαθείς κοινωνικές θέσεις και αυστηρές εθνικές θέσεις της Λαϊκής Δεξιάς και του αληθινού Κέντρου, δεν βρέθηκε να μπει στην δωδεκάδα.

Και ερωτώ, το καλύτερο στέλεχος και στρατολόγο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη: γιατί μισές δουλειές, γιατί δεν παραιτείσαι υπέρ του Σημίτη ; Αλλάξτε και ταμπέλα, κάντε το μαγαζί ΠΑΣΟΚ/Βενιζέλος να μην μπερδεύεται ο κόσμος και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, ένα πράσινο από τη γλίτσα Ποταμάκι, με ανθρωποφαγία στα κοινωνικά, Σόρρος στο μεταναστευτικό και ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ – www.neadexia.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria