Ο εναγκαλισμός με τον Γιαννουσάκη και το Noor One καταποντίζει τα ποσοστά της ΝΔ! - OlaDeka

Ο εναγκαλισμός με τον Γιαννουσάκη και το Noor One καταποντίζει τα ποσοστά της ΝΔ!

Ενα πλοίο-φάντασμα, 3 τόνοι ηρωίνης και 8-9 νεκροί – (Το κουρδιστό πορτοκάλι ξαναχτυπά…)

Η πιλογή του οξυδερκούς επιτελείου της ΝΔ να χρησιμοποιήσει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες Καμμένου-Γιαννουσάκη για να πλήξει την συγκυβέρνηση αποδεικνύεται μπούμεραγκ καθώς ακολούθησε μια πρωτοφανής διολίσθηση των ποσοστών του κόμματος, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Τότε οι οξυδερκείς Μακάριος Λαζαρίδης και Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν να κόψουν τις αποστολές των  δελτίων τύπου προς το ηλεκτρονικό μας περιοδικό. Μιλάμε για τόσο οξυδερκή στελέχη. Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι της ΝΔ που έβλεπαν το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης να υπερασπίζεται έναν ναρκέμπορα είχαν παγώσει από την σαστισμάρα τους.

Οπως σημειώναμε σε σχετικές αναρτήσεις μας η αυταπάρνηση με την οποία η ΝΔ υπερασπίστηκε τον πρεζέμπορα Γιαννουσάκη με άλλοθι την αντισυνταγματικότητα της επικοινωνίας του Πάνου Καμμένου είναι πρωτοφανής.

Λες και αν ήθελαν να στοχοποιήσουν τον Καμμένο δεν έβρισκαν πάμπολες άλλες ευκαιρίες. Η ΝΔ αγκάλιασε την υπόθεση του  Νοοr One και επιχειρεί να απλώσει ένα πολιτικό δίχτυ προστασίας σε έναν υπόδικο ο οποίος δηλώνει διαρκώς διαφορετικά πράγματα στην προσπάθειά του να πέσει στα μαλακά. Κι όμως εδώ έχουμε ένα πλοίο-φάντασμα, 3 τόνους ηρωίνης και 8-9 νεκρούς.

Το κύριο έγκλημα η ΝΔ αρνείται να το δει προκαλώντας εύλογες απορίες στους ψηφοφόρους της. Που να φανταζόντουσαν οι ταλαίπωροι πως το κόμμα που ίδρυσε ο εθνάρχης Καραμανλής θα καταντούσε συνήγορος 3 τόνων ηρωίνης. Απελπισμένες οι γηραιές κυρίες της Φιλοθέης επιβιάζονται τα απογεύματα της Παρασκευής σε πούλμαν και ταξιδεύουν ως την εξωτική Ραφήνα για να προσκυνήσουν τον Κώστα τον Καραμανλή και να του ζητήσουν να πάρει στα χέρια του το κόμμα ή να ιδρύσει άλλο μια και η χαζοΝΔ είναι και καταχρεωμένη.

Ο Καραμανλής είναι βαθιά προβληματισμένος τα τελευταία 50 χρόνια και ετοιμάζεται αποφασιστικά να παρέμβει. Κάποιοι πιστεύουν ότι θα καεί στο ζέσταμα, άλλοι πιστεύουν ότι ξυπνάει μέσα του το καραμανλικό DNA και είναι αποφασισμένος να σώσει την ΝΔ από τα βαριά ναρκωτικά του Μητσοτάκη. Ο Κώστας ο Καραμανλής πρέπει να πάρει στα χέρια του το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του.

 

 Οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν δικαίωσαν την εκτίμηση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού και γι΄αυτό τώρα είναι η στιγμή ο αρχηγός της ΝΔ να παρκάρει σε κάποιες άλλες θέσεις (έξω φυλαρούχα π.χ.) τους Μακάριο Λαζαρίδη και Βασίλης Κικίλια και να δώσει εντολή σε συγκεκριμένους βουλευτές που υπερασπίζονται το εμπόριο ναρκωτικών μέσα από τον εναγκαλισμό τους με τον Γιαννουσάκη και το Noor One να εξαφανσιθούν από τα ΜΜΕ. Ετσι όλα σχεδόν τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής αντικαθιστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το νέο σοκ που προκάλεσε η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit. Σύμφωνα με αυτή η ΝΔ προηγείται με μόλις 6,4%!

Mε 6,4% προηγείται η Νέα Δημοκρατία επί του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,2% και το ΚΚΕ με 5,1%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της 6ης Σεπτεμβρίου 2017, η ΝΔ προηγείτο στην πρόθεση ψήφου με 7 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων παραμένει ίδια η διαφορά στις 8 μονάδες.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ:

ΣΥΡΙΖΑ: 16,1%
ΝΔ: 22,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,3%
ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: 5,2%
ΚΚΕ: 5,1%
ΠΟΤΑΜΙ: 1,7%
ΑΝΕΛ: 2%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 2,2%
ΛΑΕ: 2%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,3%
ΑΛΛΟ: 3,9%
ΛΕΥΚΟ: 3,9%
ΑΠΟΧΗ: 10,6%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 17,2%

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ:

ΣΥΡΙΖΑ: 18,8%
ΝΔ: 26,4%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,4%
ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: 6,1%
ΚΚΕ: 6%
ΠΟΤΑΜΙ: 2%
ΑΝΕΛ: 2,3%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 2,6%
ΛΑΕ: 2,3%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,5%
ΑΛΛΟ: 4,6%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 20%

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria