Οι 15 Καστοριανοί που έκαναν εγγραφή στο μητρώο στελεχών της ΝΔ - OlaDeka

Οι 15 Καστοριανοί που έκαναν εγγραφή στο μητρώο στελεχών της ΝΔ

Η πολιτική ανοικτών θυρών του προέδρου της Ν.Δ. ρίχνει γέφυρες σε νέους ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν είχαν σχέση με την πολιτική, αλλά θέλουν να προσφέρουν. Η δημιουργία του μητρώου στελεχών απέδωσε ήδη καρπούς και στην Καστοριά.
Επιδίωξη του κ.Μητσοτάκη είναι να σπάσει τα στερεότυπα και την παλαιά αντίληψη ότι το κόμμα είναι μια κλειστή δομή στην οποία έχουν πρόσβαση μόνον οι «εκλεκτοί» και όσοι έχουν γράψει χιλιόμετρα σε κομματικές οργανώσεις. Βασική επιδίωξη της δημιουργίας του μητρώου ήταν εξαρχής να σηκώσει ανθρώπους από τον καναπέ και να τους κάνει να κινητοποιηθούν. Κάποιοι –παλαιότεροι ίσως– θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Κάποιοι άλλοι μπορούν, αλλά είτε δεν ήθελαν είτε δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Προφανώς η πολιτική ικανότητα δεν εξαντλείται σε ένα καλό βιογραφικό. Αλλά το σκεπτικό της δημιουργίας του μητρώου ήταν ότι, αν δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν είχαν σχέση με τα κομματικά να περάσουν από τη διαδικασία, να αξιολογηθούν και κατόπιν να αξιοποιηθούν.
Για πρώτη φόρα βγαίνει στην δημοσιότητα η παρακάτω λίστα, μετά το ΡΕΠΟΡΤΑΖμας, για τα γαλάζια στελέχη από την Καστοριά που δήλωσαν ενδιαφέρον να προσφέρουν στο κόμμα, σε οποιοδήποτε θέση μπορεί ο κανένας, όχι απαραίτητα πάντα από την θέση του βουλευτή.
Δείτε τα ονόματα:
Αντωνίου Μαρία (Βουλευτής)
Γκαλίτσας Θεόδωρος (Ιδ. Υπάλληλος)
Γούλιος Ανδρέας (Ιατρός)
Γουμενάκης Μάρκος (Ιατρός)
Κανδύλη Αγνή (Δικηγόρος)
Μαρκόπουλος Ναούμ (π.Πρόεδρος Επιμελητηρίου)
Μιχαηλίδης Ανδρέας (Ιατρός)
Μουρατίδου Μαρία (Ιδ. Υπάλληλος)
Νώτης Ιωσήφ (Επιχειρηματίας)
Πετκανάς Γεώργιος (Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς)
Τζηκαλάγιας Ζήσης (Ιατρός)
Τογκαρίδου Κωνσταντίνα (Υπάλληλος Επιμελητηρίου)
Τοτονίδης Νικόλαος (π.Δήμαρχος Άργους Ορεστικού)
Τσιφλικιώτης Βασίλειος (Δικηγόρος)
Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ (π.Δήμαρχος)

Πηγή: Εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria