ΝΔ: Η Ελεύθερη Ώρα «χρίζει» τον Άδωνι ηγέτη της Δεξιάς - OlaDeka

ΝΔ: Η Ελεύθερη Ώρα «χρίζει» τον Άδωνι ηγέτη της Δεξιάς

Ότι η ΝΔ διαρκώς αναζητά μία ισορροπία τρόμου στο νέο ιδεολογικό της πρόσημο, αφού έχει απωλέσει αυτό του κοινωνικού φιλελευθερισμού, χαρακτηριστικό του καραμανλισμού, είναι εμφανές διά γυμνού οφθαλμού.

 Οι ακροβασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν δώσει το πάτημα στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβερνητική πλειοψηφία να κατηγορούν τη ΝΔ πως έχει μετατραπεί σε ένα υβριδιακό σχηματισμό με ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές θέσεις όσον αφορά στην οικονομία, τις εργασιακές σχέσεις και το κοινωνικό κράτος, που εκπορεύονται από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συμβούλους του (Μιράντα Ξαφά και Θεόδωρο Πελαγίδη) και ακραία δεξιά και υπερσυντητηρική ατζέντα όσον αφορά σε κοινωνικά θέματα, που εκπορεύεται από τον Αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη και το σκληρό σαμαρικό μπλοκ.

Το μετέωρο βήμα της Πειραιώς είναι έκδηλο πως έχει προκαλέσει και εσωτερικούς τριγμούς, δεδομένου ότι τόσο η βάση όσο και το πολιτικό προσωπικό της παράταξης αντιδρούν στην ιδεολογική αλλοτρίωση της ΝΔ.

Το σημερινό ωστόσο δημοσίευμα της περιθωριακής – ακροδεξιάς και εν ολίγοις ψεκασμένης εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», το οποίο χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον «ηγέτη της Δεξιάς», ο οποίος απειλεί ευθέως ως «διάδοχος» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ΝΔ.

«Είναι έτοιμος για την τελική έφοδο» αναφέρει η εφημερίδα, αποθεώνοντάς τον μετά το αρχικό «κράξιμο» γιατί «έχει όλα τα προσόντα εξ αντικειμένου. Χειρίζεται άριστα τα ΜΜΕ, και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Είναι μοντέρνος και νέιος. Αποκατέστησε τις σχέσεις του με το Εβραϊκό στοιχείο και προσπαθεί να δείξει ότι τα έχει καλά με την Εκκλησία και ότι είναι πιστός χριστιανός και πατριώτης καικυρίως έχει ισχυρούς χορηγούς«.

Τι δεν καταλαβαίνει η ΝΔ;

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria