Κεπαπτσόγλου σε γραμμή "oladeka" για άπιστους Θωμάδες και παπαγαλάκια.. - OlaDeka

Κεπαπτσόγλου σε γραμμή “oladeka” για άπιστους Θωμάδες και παπαγαλάκια..

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Κλείσαμε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο που το oladeka.com καλύπτει με σειρά δημοσιευμάτων  (όποιος έχει υπομονή μπορεί να ανατρέξει στη μεγάλη λίστα) το θέμα της έλευσης του φυσικού αερίου που ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωνε σε συνέντευξη τύπου στην Καστοριά στις 23 Σεπτεβρίου 2016.

Έκτοτε, πολλοί αμφισβήτησαν, λοιδόρησαν μέχρι και πολέμησαν αυτή την δήλωση Καρυπίδη καθώς και την δυνατότητα έλευσης φυσικού αερίου στην περιοχή μας. Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου στις 4 Νοεμβρίου 2016, λίγο μετά τις πρώτες δηλώσεις Καρυπίδη δήλωνε ικανοποιημένος σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, για την συμφωνία με την ΔΕΠΑ και την επικείμενη υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία,  σχετικά με την παροχή φυσικού αερίου στις περιοχές Καστοριά, Χλόη, Άργος Ορεστικό, Νέα Λεύκη και Μανιάκοι.

Σήμερα μετά από τόσες δηλώσεις, αναφορές, στοιχεία, δημοσιεύματα, ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν ότι οι αποφάσεις για φυσικό στην Καστοριά έχουν οριστικά παρθεί, κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, ο Περιφερειάρχης δημόσια, αυτή τη φορά από το Facebook δείχνει ότι το φυσικό αέριο θα έρθει.

Και το κάνει αναρτώντας την επιστολή της ΔΕΔΑ που δημοσιεύσαμε στο oladeka.com στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 αποστομώνοντας για άλλη μία φορά όσους προσεύχονται να ΜΗΝ πάρει φυσικό αέριο η περιοχή μας για να εξυπηρετηθούν τα μικροπολιτικά, μικρόψυχα ή άλλα συμφέροντα τους. Είναι η ίδια επιστολή που ανάγκασε κάποιους άλλους σε…αναγκαστικές προσγειώσεις.

Στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη, ξεσπά λοιπόν και ο Πάνος Κεπαπτσόγλου και γράφει με σχόλιο:

Πάνος Κεπαπτσόγλου Η δυναμική απάντηση στους “απιστους Θωμαδες”και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και της πολιτικης.Συγχαρητηρια αγαπητέ Θόδωρε από καρδιάς.

kep-karip-deda

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria