Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ολοκληρώθηκε στον ΠΡΩΤΕΑ το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών - OlaDeka

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ολοκληρώθηκε στον ΠΡΩΤΕΑ το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών

Με τους δύο Ημιτελικούς και τον Τελικό ολοκληρώθηκε σήμερα το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις ηλιόλουστες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα.

Νικητής ο Αλέξανδρος Παντελίδης του ΟΑ Πτολεμαΐδας ο οποίος επικράτησε του Φίλιππου Σεραφείμ του ΑΑ Νάουσας με σκορ 6-3/6-4 σε έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα.

Την απονομή των πρωτότυπων επάθλων με το σύμβολο του Πρωτέα έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Μπαλλή, ενώ αναμνηστικά Μετάλλια δόθηκαν και στους Φιναλίστ των Ημιτελικών επιβραβεύοντας έτσι την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος αθλητών κάτι που για τον Πρωτέα αποτελεί την κορυφαία επίδοση.

Μία ακόμη μεγάλη επίσημη βαθμολογούμενη διοργάνωση, που ανατέθηκε στον ιστορικό Σύλλογο από την ΕΦΟΑ και την Γ’ Ένωση, τελείωσε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Παίκτες, προπονητές, γονείς, συνοδούς και όλους τους πιστούς φίλους του αθλήματος και του Πρωτέα.

Ενός Συλλόγου, που στην μακρόχρονη λειτουργία του (από το 1993) έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του Διεθνή και Πανελλήνια Τουρνουά, Διασυλλογικούς και Ενωσιακούς Αγώνες, Σχολικά και Προπαιδικά Πρωταθλήματα, Εσωτερικά Τουρνουά και Ετήσια OPEN, ενώ διατηρεί καθόλη τη διάρκεια του έτους Προπονητικά Τμήματα, Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά, Παιδιών και Ενηλίκων για κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι ο Πρωτέας είναι το κορυφαίο Tennis Club της περιοχής και γι’ αυτό όταν μιλάμε για Τένις στην Καστοριά εννοούμε τον ΠΡΩΤΕΑ!

Η Διοίκηση του Πρωτέα θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ΕΦΟΑ και την Γ’ Ένωση για την ανάθεση της διοργάνωσης, να συγχαρεί νικητές και αγωνιζόμενους, ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενες και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις.

P1300921

P1300979

P1300992

P1300998

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria