82η ΔΕΘ: Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων Επιχειρηματικών Δικτύων - OlaDeka

82η ΔΕΘ: Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων Επιχειρηματικών Δικτύων

Στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, τοEuropean Cluster Collaboration Platform της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, εταίροι του δικτύου Enterprise Europe Network -Hellas, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη14 Σεπτεμβρίου 2017 (2:30μμ – 6μμ), εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων «Β2Β» στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός (Αίθουσα C).

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν 50 Επιχειρηματικά Δίκτυα (clusters), κυρίως από τα Βαλκάνια και τις χώρες της μεσογείου. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν επιχειρηματικά στο εξωτερικό, ή ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα ή να υιοθετήσουν νέες τεχνολογίες, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα Επιχειρηματικά Δίκτυα που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Τα Επιχειρηματικά Δίκτυα τα οποία θα συμμετάσχουν δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

  • Αγροτεχνολογία
  • Κυκλική οικονομία (συμπεριλαμβάνει ανακύκλωση, διαχείριση αποβλήτων, οικολογική σήμανση, αποδοτική διαχείριση ενεργειακών και λοιπόν πόρων κλπ.)
  • Κινητικότητα και μεταφορές
  • Έξυπνη Αστική Ανάπτυξη (συμπεριλαμβάνει ενεργειακά και περιβαλλοντικά συστήματα για κτίρια και αειφόρος δόμηση κλπ.)
  • Αυτοκινητοβιομηχανία
  • Δημιουργικές βιομηχανίες (περιλαμβάνει αρχιτεκτονική, σχέδιο, διαφήμιση, εκδόσεις, οπτικές και γραφικές τέχνες κλπ.).

Αποτέλεσμα εικόνας για Bioenergy and Environment Cluster of Western MacedoniaΑπό την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ο Πρόεδρος του cluster Bioenergy and Environment Cluster of Western Macedοnia, Dr.Γιώργος Μαρνέλος

 

Οι εκθέτες της 82ης ΔΕΘ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν στην  πλατφόρμα του Β2Β. στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Προεθεσμία μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

Συνημμένες μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες εγγραφής στην πλατφόρμα του Β2Β. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης.
ή να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ (κα Κατερίνα Τζιτζινού, τηλ. 2310 539 817 εσωτ. 206, email: [email protected]) ή το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (κα. Βάγια Πιτέλη, email: [email protected] τηλ. 2310 552 790).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων μόνο επιχειρήσεις που σχετίζονται με τους προαναφερόμενους κλάδους μπορούν να υποβάλλουν το προφίλ τους στην πλατφόρμα του Β2Β.

Τα προφίλ που θα υποβληθούν αξιολογούνται απευθείας από το European Cluster Collaboration Platform.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria