Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας - OlaDeka

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αστραπής Μεσοποταμίας, με την Καστοριά να είναι τυπικά η γηπεδούχος ομάδα, αφού συναίνεσε στο αίτημα της Αστραπής στο να διεξαχθεί το παιχνίδι, στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, αντί της Κυριακής 10/09/2017, που ήταν αρχικά ορισμένο να γίνει, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.

gi

Η πρόκριση αυτή της Καστοριάς αποδείχθηκε “πύρρειος”, αφού ο Διονύσης Λίτσκας προσμετρά, επιπλέον, τους τραυματισμούς των Τσόπρα και Φυτανίδη, στα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει. Μάλιστα ο Παναγιώτης Φυτανίδης που τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε εναέρια σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Μπαϊρακτάρη, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, όπου και “διανυκτέρευσε”. Ο ποδοσφαιριστής έχει πάθει διάσειση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο, όπου θα έχει την συνεχή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.
giped

Το 0-0 τόσο σαν σκορ του κανονικού αγώνα, όσο και σαν σκορ της ημίωρης παράτασης, αποτελεί μία μαγική εικόνα του παιχνιδιού.  Παρά το ότι η Καστοριά κατέβηκε με 14 παίκτες και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μακρής αναγκάστηκε να περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, στη θέση του τραυματία Φυτανίδη και να παίξει σαν επιθετικός, ήταν καλύτερη, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως της έλειψε το γκολ, αφού οι παίκτες της έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι

Τα πέναλτι έχουν ως εξής:

Καραμανίδης Γρ.- (Αστραπή Μεσοποταμίας) – άουτ
Ιασωνίδης (Καστοριά) 1-0
Καρανάσιος Α. (Αστραπή Μεσοποταμίας) 1-1
Νίνος (Καστοριά) 2-1
Ξανθόπουλος (Αστραπή Μεσοποταμίας) – απέκρουσε ο Κράτσιος
Χασάι (Καστοριά) 3-1
Σιοπόβου (Αστραπή Μεσοποταμίας) 3-2
Ηλίας (Καστοριά) 4-2

lit

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σιδερίδη Β. και των βοηθών του κ.κ. Πρεσπάρη Γ και Σιδερίδη Χ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Πατσίκας, Τσόπρας (52΄Αϊρατζής), Μπαϊρακτάρης, Ιασωνίδης, Φυτανίδης (112΄Μακρής), Νίνος, Μηλιάτης, Χασάι, Astrauskas, Σαββόπουλος (95΄Ηλίας)

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Μεϊμαρίδης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Ιωαννίδης, Αμανατίδης (89΄Παπαθωμάς), Καραμανίδης Γρ., Καρανάσιος Αθ., Ψωμιάδης (65΄Καλλιμάνης), Κοκοβίδης (106΄Παλαιοδήμος Αν.), Τσακλίδης, Σιοπόβου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria