Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκινάει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκινάει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη της εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού που ξεκινά την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Σήμερα αρχίζει η εγκατάσταση των εκθετών οι οποίοι ξεπερνούν τους 350˙ συμμετοχή ρεκόρ που αποδεικνύει την άψογη διοργάνωση του θεσμού και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

Σημαντικές είναι οι αλλαγές στον χωροταξικό σχεδιασμό της εμποροπανήγυρης που πραγματοποιήθηκαν φέτος, χάρη στις οποίες δημιουργήθηκαν επιπλέον περίπτερα (χωρίς την κατάληψη επιπλέον χώρου) και ικανοποιήθηκε η αυξημένη ζήτηση συμμετοχών.

Έτσι πλήρως ανανεωμένη, αλλά και με σεβασμό στη μακρόχρονη ιστορία της η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού αναμένει για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες, κερδίζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 με τον αγιασμό που θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ στην πλατεία της Εμποροπανήγυρης.

emporopanigiris

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria