Η Παναγία της Κλεισούρας στο θρόνο της - OlaDeka

Η Παναγία της Κλεισούρας στο θρόνο της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως, καθώς και του Αρχιδιακόνου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου, π. Παντελεήμονος Παπαδόπουλου.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, όπως κάθε χρόνο, τοποθετήθηκε η θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Κλεισουριώτισσας στην είσοδο του Ναού, για να λαμπρύνει τον εορτασμό του Μοναστηριού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Παναγία να προστατεύει τον καθένα μας και να πρεσβεύει στο θρόνο του Υιού και Θεού της για τη σωτηρία μας.

Έκθεση εικόνων

Proeortios_Esperinos001.jpgProeortios_Esperinos002.jpgProeortios_Esperinos003.jpgProeortios_Esperinos004.jpgProeortios_Esperinos005.jpgProeortios_Esperinos006.jpgProeortios_Esperinos007.jpgProeortios_Esperinos008.jpgProeortios_Esperinos009.jpgProeortios_Esperinos010.jpgProeortios_Esperinos011.jpgProeortios_Esperinos012.jpgProeortios_Esperinos013.jpg 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria