Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού: σημείο συνάντησης και αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών - OlaDeka

Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού: σημείο συνάντησης και αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών

Αυλαία έριξε χθες Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού σημειώνοντας για ακόμη μια φορά τεράστια επιτυχία.

Ο θεσμός των 400 και πλέον ετών έχει καταστεί σημείο συνάντησης και αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, καθιστώντας την Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού τη μεγαλύτερη στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες έφτασαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις 120.000 περίπου, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τη δυναμική πορεία που καταγράφει η διοργάνωση, χάρη στις επισταμένες προσπάθειες της δημοτικής αρχής που επέφεραν την συνολική αναβάθμισή της.

Πρωτοφανής υπήρξε και η συμμετοχή των εκθετών οι οποίοι αυξήθηκαν σε σχέση με πέρυσι και ξεπέρασαν τους 350, δικαιώνοντας τον Δήμο για τις λειτουργικές, χωροταξικές, δομικές και αισθητικές αλλαγές που έχει προωθήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους περιοίκους για την ανοχή τους στην αναστάτωση αυτών των ημερών και όλους όσοι συνέβαλαν, για ακόμη μια χρονιά, στην επιτυχημένη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης και ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο του 2018.

panigyri

panigyri1

panigyri2

panigyri3

panigyri5

panigyri6

panygiri-4

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria