Δυναμικό το “παρών” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Δυναμικό το “παρών” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μετά από 43 χρόνια απουσίας ο κλάδος της Ελληνικής Γουνοποιίας, έκανε και πάλι την εμφάνισή του στη Δ.Ε.Θ.

Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η Ε.Ο.Γ. δίνει το δυναμικό “παρών” στην 82η Δ.Ε.Θ. Το περίπτερο με τον αριθμό 16 στο οποίο συστεγάζονται το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Ε.ΔΗ.ΚΑ. ΑΕ, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας “Ο Προφήτης Ηλίας” και η Ε.Ο.Γ., θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ. Δημήτριο Κοσμίδη «Έπειτα από τέσσερις δεκαετίες, συμμετέχουν ξανά στη Δ.Ε.Θ. επιχειρηματίες γουνοποιοί από την Καστοριά και τη Σιάτιστα. Ο στόχος της συμμετοχής μας ήταν να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τον κλάδο μας. Ως Δ.Σ. είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς πιστεύω ότι πετύχαμε το στόχο μας».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με το προϊόν της γούνας σε πρωταγωνιστικό ρόλο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου μια εξαιρετική επίδειξη μόδας, η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών «Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.ΔΗ.ΚΑ. για τη συμμετοχή της τόσο στη Δ.Ε.Θ. όσο και στο fashionshow, με κομμάτια τα οποία ανέδειξαν το σημαντικό και ποιοτικό εμπόρευμα που διαθέτει στο πολυκατάστημά της στην Καστοριά. Πραγματικά, θεωρώ πως η εν λόγω προβολή αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το προϊόν της γούνας», τόνισε ο κ. Κοσμίδης.

Ανάλογη επίδειξη θα πραγματοποιηθεί και σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερο της Ε.Ο.Γ. τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, Βουλευτές και Αυτοδιοικητικοί της Δυτικής Μακεδονίας, φορείς και εκατοντάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.105106 107

100 102 103 104

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria