ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ - OlaDeka

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Ναούμ Δίτσιος: « Πάμε δυναμικά για άλλες πολιτείες με καινούριους στόχους»

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες o AΣ Καστοριάς ετοιμάζεται να εισέρθει δυναμικά για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα και  στα μεγάλα  σαλόνια της  Α2 Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018.

H ομάδα, έχοντας πολύτιμα εφόδια στις αποσκευές της από την περσινή χρονιά και με την προσθήκη νέων παιχτών, είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί πλήρως στην ιστορική πρόκληση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής που ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου.

Η ομάδα της πόλης θα βρίσκεται στην κορυφή των αθλητικών δρώμενων της Α2 κατηγορίας

Μετά και την ανακοίνωση του προγράμματος η ομάδα των γουναράδων έχει σε μπει σε τροχιά εκκίνησης ενώ σε ρυθμούς της Α2 κινείται όλη η πόλη της Καστοριάς, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία, μια ομάδα της θα βρίσκεται στην κορυφή των αθλητικών δρώμενων της Α2 κατηγορίας.

diamantidis

Ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς κ. Ναούμ Δίτσιος, μιλώντας στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ανέφερε ότι η ομάδα ξεκίνησε να προπονείται από τις 17 Αυγούστου και είναι έτοιμη για το νέο της πρωτάθλημα. «Η ομάδα έκανε τις απαραίτητες προσθήκες ώστε να ενισχυθεί ο κορμός.  Στον βασικό κορμό της περσινής ομάδας προστέθηκαν ποιοτικοί παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία και θα βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η Α2  κατηγορία  είναι  πολύ δυνατή και δυναμική και θέλει παίχτες δυναμικούς, ικανούς και έμπειρους γι αυτό και φέραμε αθλητές που ξέρουν και την κατηγορία αλλά έχουν και  ανάλογη αξία έτσι ώστε να  σταθεί η ομάδα με αξιοπρέπεια  στην Α2», δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ.

Υποστήριξε παράλληλα, ότι η άνοδος του ΑΣ Καστοριάς στα σαλόνια της Α2 αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία, κάτι καινούριο στην Καστοριά. Φέτος η ομάδα της Καστοριάς μαζί με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι οι μοναδικές ομάδες που συμμετέχουν στην Α2  κατηγορία από την Μακεδονία .«Πρέπει να συνειδητοποιήσει η κοινωνία της Καστοριάς ότι φέτος θα φιλοξενηθούν ομάδες μπάσκετ πανελλήνιας εμβέλειας, πολλές και γνωστές, ένα γεγονός που θα αναδείξει την πόλη μας».

Στόχος τόσο της ομάδας όσο και του κ Δίτσιου που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο τιμόνι του ΑΣ Καστοριάς είναι πέρα από το να έχουν μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, είναι να παραμείνουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και επιπλέον να τερματίσουν σε μια αξιόλογη θέση. «Με το ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει πιστεύω  ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα να σταθούμε με αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α2. Παράλληλα με οδηγό την εμπειρία μας, θέλουμε να παρουσιάζουμε καλό μπάσκετ, ώστε ο κόσμος να ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει και να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. θεωρώ ότι η ομάδα των γουναραδων ανήκει σε όλη την κοινωνία της Καστοριάς  για αυτό πρέπει όλοι οι Καστοριανοί με ενεργή συμμετοχή να στηρίξουν το έργο της ομάδας  μας», είπε χαρακτηριστικά.

Τιμητικό έπαινο, για την κατάκτηση της κορυφής στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής

Αξίζει να αναφερθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος των «γουναράδων»,  κ. Ναούμ Δίτσιος, παρέλαβε από το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Λόρντο, τιμητικό έπαινο, για την κατάκτηση της κορυφής στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής και την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ της χώρας.

Μάλιστα ο κ Δίτσιος εισέπραξε την ώρα της βράβευσης από τους παριστάμενους ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, επιβραβεύοντας έτσι το γεγονός ότι μια πόλη με μικρό πληθυσμιακό δυναμικό όπως είναι η Καστοριά, κατάφερε με πολύ μεγάλη άνεση να κατακτήσει την κορυφή.

 

ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria