Αναχωρεί για τη Φλόριντα η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου για το Παγκόσμιο Κωπηλασίας – Τι γίνεται με τον τυφώνα Ίρμα - OlaDeka

Αναχωρεί για τη Φλόριντα η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου για το Παγκόσμιο Κωπηλασίας – Τι γίνεται με τον τυφώνα Ίρμα

(ρεπορτάζ)

Αναχωρεί αύριο Τετάρτη (13/9) για την Σαρασότα των Ηνωμένων Πολιτειών η αποστολή της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών από 24 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Στην αποστολή μετέχει και η Καστοριανή κωπηλάτρια Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο διπλό σκιφ ελ βαρών μαζί με τη Μαρία Πέργουλη που είναι οι μικρότερες της αποστολής 20 και 19 ετών αντίστοιχα.

Την ελληνική εθνική αποστολή αποτελούν εννέα αθλητές κι αθλήτριες και τρεις προπονητές ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταβούν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και αρχηγός της αποστολής Γιάννης Καρράς, η προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών της ΕΚΟΦΝΣ Λία Τρίκα που μαζί με τον. Κ. Καρρά θα παρακολουθήσουν και το συνέδριο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας καθώς και ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Χριστογιάννης.

Τα τέσσερα πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι :

Τετραπλό σκιφ ελ βαρών (α): Λευτέρης Κόνσολας-Νίνος Νικολαϊδης-Σπύρος Γιάνναρος-Παναγιώτης Μαγδανής

Σκιφ ελ βαρών (α): Γιώργος Κόνσολας

Διπλό σκιφ (γ):Κατερίνα Νικολαϊδου-Αννέτα Κυρίδου (ΦΩΤΟ)

Διπλό σκιφ ελ βαρών: Θωμαΐς Εμμανουηλίδου-Μαρία Πέργουλη.

Τους συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές: Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος , Χρόνης Βλασταρίδης.

Σχετικά με τον τυφώνα Ίρμα

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Πολιτεία της Φλόριντα και συγκεκριμένα στη Σαρασότα που βρίσκεται το Κωπηλατοδρόμιο ,μετά το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Ίρμα αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Αθανασιάδης. «Ανησυχία πάντα υπάρχει ωστόσο η τελευταία ενημέρωση που έδωσε η Παγκόσμια ομοσπονδία μέσο του εκτελεστικού της διευθυντή Ματ Σμιθ μας καθησυχάζει σε μεγάλο βαθμό αφού ο τυφώνας πέρασε δίπλα από την περιοχή και οι ζημιές είναι ελάχιστες. Ξεκινάμε και θα διαπιστώσουμε με τα μάτια μας την κατάσταση σε λίγες ώρες. Πρώτο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των αθλητών μας και μετά όλα τα άλλα. Θεωρώ ότι τα δύσκολα πέρασαν στην περιοχή και δε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 11:50 το πρωί για το Παρίσι και από εκεί στην Ατλάντα για να καταλήξει αργά το βράδυ στη βάση της όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria