Ήττα της Καστοριάς (0-3), στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας - OlaDeka

Ήττα της Καστοριάς (0-3), στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας

Την ήττα γνώρισε η Καστοριά με 0-3, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Αλμωπό Αριδαίας, στο γήπεδο του Α. Σ. Νταηλάκη, αφού το Ο.Α.Κ.Α Δήμου Καστοριάς έμεινε ακούρευτο και δεν ήταν κατάλληλο για να τελεσθεί ο αγώνας.

Η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας έδειξε πιο έτοιμη σαν ομάδα, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα η εμπειρία των παικτών της, στον αγωνιστικό χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη μεριά η Καστοριά, που αγωνίστηκε χωρίς τους Astrauskas και Τσίπη, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά.

Πάντως το 0-3 σαν αποτέλεσμα αν και χαρακτηρίζεται δίκαιο, ίσως αφήνει “παραπονεμένη” την Καστοριά, που δικαιούνταν, τουλάχιστον ένα (1) γκολ, αφού είχε δύο (2) δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι.

Στο 5΄ο Ηλίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 15΄έγινε το 0-1. Σκόρερ ο Σαμαρόπουλος με κεφαλιά. Στο 20΄ο Ιασωνίδης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28΄ο Λαζ. Ελευθεριάδης με σουτ έκανε το 0-2. Στο 35΄ο Μεντής με σουτ έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καστοριά προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ήταν άτυχη στο 48΄, όταν η κεφαλιά του Tahirllari αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75΄ο Νίνος  δεν μπόρεσε να σκοράρει, από καλή θέση,  ενώ στο 85΄ η Καστοριά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει, τουλάχιστον, το γκολ της τιμής, όταν το πέναλτι που κέρδισε, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ιασωνίδης, ο Καραγιαννίδης όμως εξουδετέρωσε το σουτ του παίκτη των γηπεδούχων.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ντούκας του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Ηλίας, Τσόπρας, Ιασωνίδης, Παναγιωτίδης, Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Γιώργης, Χασάι, Νίνος, Tahirllari

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μακρής, Πατσίκας, Μπαϊρακτάρης, Σαββόπουλος, Βενέτης, Αϊβαζίδης, Φυτανίδης

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, Σαμαρόπουλος, Petrov, Πετρίδης, Πολύζος, Μεντής, Cristiano Mendy, Ελευθεριάδης Λαζ., Χαρίσης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσόλκας, Ελευθεριάδης Γεωργ., Μούλας, Θόρια, Μποζίνης, Κιουλτσόπουλος, Παρούτογλου, Ιορδανίδης, Γκάζι, Λέντι

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria