Ολόκληρη η ημερίδα για την Θρησκευτική Τέχνη στην Κλεισούρα - OlaDeka

Ολόκληρη η ημερίδα για την Θρησκευτική Τέχνη στην Κλεισούρα

VIDEO

Επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Εκκλησιαστική Επιτροπή των Ιερών Ναών της Κλεισούρας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Κοινοτική Αίθουσα Χρήστου Τσιούλη.

Η ημερίδαπραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

, είχε ως θέμα «Η θρησκευτική τέχνη ως πηγή πληροφοριών για την ιστορία της Κλεισούρας Καστοριάς και άλλων ορεινών κοινοτήτων» – Αρχιτεκτονική – Ζωγραφική – Συντήρηση & Προβολή των Μνημείων.

Αξιόλογοι επιστήμονες και ερευνητές ανέπτυξαν ενδιαφέροντα θέματα και θα παρουσίασαν τις μοναδικές πτυχές της θρησκευτικής τέχνης της Κλεισούρας και της ευρύτερης περιοχής μας.

Την ημερίδα θα διηύθυνε  ο Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Άρχων Ακτουάριος της Αγία του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως κ. Γεώργιος Μπουγιούκας.
Την ημερίδα διηύθυνε ο Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Άρχων Ακτουάριος της Αγία του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως κ. Γεώργιος Μπουγιούκας.

 

Χορηγός Επικοινωνίας της Ημερίδας ήταν το oladeka.com
Χορηγός Επικοινωνίας της Ημερίδας ήταν το oladeka.com

 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της ημερίδας :

kleisoura-IMERIDA

kleisoura_prosk

klisoura_program1

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria