Έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στους δύο Δήμους της περιοχής μας: Άργος Ορεστικό και Νεστόριο - OlaDeka

Έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στους δύο Δήμους της περιοχής μας: Άργος Ορεστικό και Νεστόριο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Στόχος μας είναι να περιοριστούν οι ανισότητες, τα εμπόδια και οι δυσκολίες των μικρών και απομακρυσμένων Δήμων»

Στην ενίσχυση  δύο μικρών Δήμων της ΠΕ Καστοριάς, του Δήμου Άργους Ορεστικού με το ποσό των 275.200 ευρώ και του Δήμου Νεστορίου με το ποσό των 198.400 ευρώ, προχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων.

Την απόφαση του Υπουργού ανακοίνωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου τονίζοντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους μικρούς και ορεινούς Δήμους της πατρίδας όπως και τους παραπάνω Δήμους της περιοχής μας, για να μην ερημοποιηθούν περιοχές οι οποίες είναι απαραίτητο να ζουν με αξιοπρέπεια. «Η στήριξη των μικρών και ορεινών Δήμων, στη βάση των πραγματικών αναγκών και δυνατοτήτων τους», επισήμανε η κ.Τελιγιορίδου «είναι ένα από τα κύρια κριτήρια άσκησης πολιτικής της κυβέρνησης. Στόχος μας είναι να περιοριστούν στο μέλλον οι ανισότητες, τα εμπόδια και οι δυσκολίες που προκύπτουν από τον τρόπο που σήμερα χρηματοδοτούνται και προσεγγίζονται διαχειριστικά οι Δήμοι με αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις».

Γραφείο Τύπου

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Βουλευτής Ν. Καστοριάς – ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria