2+4 στο Μαξίμου, μπροστά ο Σύριζα, αποκεφαλίζει υπουργούς - OlaDeka

2+4 στο Μαξίμου, μπροστά ο Σύριζα, αποκεφαλίζει υπουργούς

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ / Διώχνει από την κυβέρνηση όσους διατηρούν θολές σχέσεις με συμφέροντα

Με ανασχηματισμό-αστραπή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνει πνοή 2+4 χρόνια στην κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και παράλληλα πετάει από την κυβέρνηση υπουργούς οι οποίοι διατηρούν θολές σχέσεις με συμφέροντα που αντιμάχονται την κυβέρνηση-για να το πούμε κάπως κομψά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει εδώ και μήνες πληροφορίες για πολύ συγκεκριμένους υπουργούς και τις στενές επαφές τόσο των ιδίων όσο και ατόμων του προσωπικού τους περιβάλλοντος. Αυτοί έχουν ήδη μπει στο περιθώριο αλλά σύντομα θα δουν οριστικά την έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα.

Ο πρωθυπουργός άλλωστε πριν εκτελέσει κάποιον φροντίζει πρώτα να αποκτά προσωπική άποψη για το ποιόν και την προσωπικότητά του. Ετσι έκανε για παράδειγμα και με τον Γιάννη Βαρουφάκη πριν τον αποκεφαλίσει και του οδηγήσει στο μοναχικό επάγγελμα του συγγραφέα.

Ο Τσίπρας αρχικά φέρνει κοντά τα θύματά του. Εκείνοι εξομολογούνται τα πάθη τους και τις αδυναμίες τους σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό αρκεί στον πρωθυπουργό ο οποίος στη συνέχεια περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τους αποκεφαλίσει.

Ο ίδιος αισθάνεται πλέον πιο ισχυρός από ποτέ και ετοιμάζεται να περάσει επιτέλους ένα σχετικά ανέφελο καλοκαίρι με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν τον Σύριζα να προηγείται της ΝΔ με 1,5% και τους ΑΝΕΛ με ποσοστό που αγγίζει το 4,5%.

Ο Σύριζα βρίσκεται στο 24,5% και η ΝΔ στο 23%.

Μιλάμε για απίστευτο στραπάτσο της ΝΔ-NOOR ONE και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά.

Η ΝΔ για κάποιους ανεξήγητους, μεταφυσικούς λόγους, ανέλαβε την υπεράσπιση του ναρκέμπορα Γιαννουσάκη που έφερε 3 τόνους ηρωίνης σε μια υπόθεση που υπάρχουν ήδη 7-8 νεκροί μάρτυρες κλειδιά.

Εκτός εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εννοεί την ανάπτυξη μέσα από τις επενδύσεις στο εμπόριο ηρωίνης-κάτι βέβαια που ταιριάζει γάντι στην Κολομβία της Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας κέρδισε τουλάχιστο 2 ακόμη χρόνια στην εξουσία και ετοιμάζεται για μία ακόμη τετραετία ένα κόμμα-έκπληξη και πολύ ανατρεπτικό σε σχέση με τα υπάρχοντα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Ενα κόμμα που στην κυριολεξία θα σαρώσει…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria