Πρόταση εξεταστικής για τον υπουργό Άμυνας κατέθεσε η ΝΔ - OlaDeka

Πρόταση εξεταστικής για τον υπουργό Άμυνας κατέθεσε η ΝΔ

MAJIMOY – «Με εντολή φίλων – επιχειρηματιών το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική»

  • Εξεταστική για τις συνομιλίες Καμμένου με Γιαννουσάκη ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση
  • Την πρόταση υπογράφει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα

Κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή πρόταση εξεταστικής για τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας και τη συνομιλία του με τον ισοβίτη στην υπόθεση του Noor 1 , Γιαννουσάκη.

Την πρόταση υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «από συγκεκριμένα γεγονότα γεννώνται καίριας σημασίας ερωτήματα, η διερεύνηση των οποίων καθιστά αναγκαία τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής».

Καταλήγοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Εν όψει όλων των ανωτέρω, και με δεδομένο ότι ο κ. Καμμένος έχει ζητήσει ήδη τη σύσταση ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, τα ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τη Βουλή είναι:

α) Η πραγματική έκταση και τα γνήσια κίνητρα της εμπλοκής του Πάνου Καμμένου ή / και ενδεχομένως και άλλων μελών της Κυβερνήσεως στην υπόθεση αυτή.

β) Η έκταση παρεμπόδισης της Δικαιοσύνης κατά την επιτέλεση του έργου της».

«Όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να διερευνηθούν υπό το φως των διατάξεων του Συντάγματος και των νόμων», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 

«Καυστικό» σχόλιο Μαξίμου στο αίτημα για εξεταστική

«Ούτε Siemens, ούτε Novartis, ούτε Ερρίκος Ντυνάν, ούτε εξοπλιστικά, ούτε θαλασσοδάνεια. Το μόνο που θυμάται ο κ. Μητσοτάκης είναι να στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατ’ εντολή φίλων του επιχειρηματιών.

Σε αυτή την απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού είναι προφανές ότι δεν θα συμμετέχουμε».

Αυτό αναφέρει το Μαξίμου σχολιάζοντας με άκρως καυστικό τρόπο την κίνηση της ΝΔ να καταθέσει αίτημα για εξεταστική για τη συνομιλία του υπουργού Άμυνας με Γιαννουσάκη.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria