Καστοριά: Η Μαραθώνια Ποδηλατική Δραστηριότητα Για Πρώτη Φορά - OlaDeka

Καστοριά: Η Μαραθώνια Ποδηλατική Δραστηριότητα Για Πρώτη Φορά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Σάββατο στις 15/07/2017 και ώρα 07:30, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Καστοριά, η μαραθώνια ποδηλατική δραστηριότητα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα με την ονομασία 1ο Brevet Καστοριάς ‘’Ο Γύρος του Γράμμου’’ 200 χλμ, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Νεστορίου, το Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Η εκκίνηση δόθηκε από το Δήμαρχο Νεστορίου κο Γκέτσιο Πασχάλη.

Έλαβαν μέρος 38 ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα, τη Θεσ/νίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κέρκυρα, το Βόλο, τις Σέρρες, την Κατερίνη, τη Φλώρινα, την Έδεσσα και φυσικά από την Καστοριά.

Η διεξαγωγή της ποδηλατικής δραστηριότητας κύλησε ομαλά καθ’ όλη τη διάρκειά της και όλα τα σημεία ελέγχου και τροφοδοσίας λειτούργησαν κανονικά.

Ο καιρός έως το μεσημέρι ήταν σύμμαχος των ποδηλατών, αλλά προς το απόγευμα τους ταλαιπώρησε με δυνατή βροχή.

Οι 32 ποδηλάτες που συνέχισαν όλη τη διαδρομή, άρχισαν να τερματίζουν από τις 16:00 έως τις 21:00, με 1ο τερματίσαντα Καστοριανό ποδηλάτη.

Οι εντυπώσεις των έμπειρων ποδηλατών σε ανάλογες και μεγαλύτερες υπερμαραθώνιες διαδρομές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, τόσο από την όλη διοργάνωση όσο και από τη μαγευτική αλλά δύσκολη διαδρομή, ήταν άκρως θετικές και ενθαρρυντικές. Τόσο που εξέφρασαν την επιθυμία και αγωνία η συγκεκριμένη δραστηριότητα να γίνει θεσμός.

Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας στην πρώτη του προσπάθεια και ιδιαίτερα σημαντικό για τον τόπο μας, που χαρακτηρίζεται από απίστευτη φυσική ομορφιά και διαδρομές φιλικές προς το ποδήλατο.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους σ’ αυτή την πρώτη μας προσπάθεια, όπως και τους εθελοντές-μέλη και φίλους του συλλόγου μας για την πολύ σημαντική βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Νεστορίου για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία μας, τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Δ/νση Καστοριάς, το Α.Τ Άργους Ορεστικού και το Α.Τ Νεστορίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του συλλόγου μας, Αρτοποιεία Υφαντίδη, ΥΟΚΟΗΑΜΑ Λιαχόπουλος, Functional Movement Παγούνης Νικόλαος.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, De Facto Coffee Delivery, O Ποδηλάτης, Ξενώνας-Εστιατόριο Νεστορίου Alexandros Hostel, Τυροκομείο Νεστορίου Παπαρίζος Βασίλειος, Υγρά Καύσιμα Ζ. Κολυμπιώτης & ΣΙΑ ΟΕ, Υγρά Καύσιμα CYCLON Χρήστου Θωμάς, Κρεοπωλείο Τζήμας, Κρεοπωλείο Τσίλογλου, Συνεργείο Αυτ/των Βλάχος Λάζαρος, Αφοι Μπίζιου, όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας Antennes FM και Alpha FM.

      

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria