Αυτοκίνητο στη λίμνη - Φήμες και συζητήσεις σε όλη την Καστοριά - OlaDeka

Αυτοκίνητο στη λίμνη – Φήμες και συζητήσεις σε όλη την Καστοριά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 10:30 το πρωί της Κυριακής συνέβη το ατύχημα που αναστάτωσε την περιοχή μας και μετά το πρώτο σοκ και τις πρώτες φωτογραφίες άρχισαν οι συζητήσεις και τα κουτσομπολιά. Ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του από το όχημα και ευτυχώς έτσι το συμβάν καταγράφηκε στην ιστορία ως ατύχημα και όχι ως δυστύχημα.

Σύμφωνα με όλα όσα ακούστηκαν ο οδηγός κάνοντας περιήγηση στον γύρο της λίμνης, όταν έφτασε στο σημείο της Μύτκας στην τελευταία στροφή πριν το νοσοκομείο, ξαφνιάστηκε όταν αντίκρισε άλλο αυτοκίνητο με αντίθετη κατεύθυνση το οποίο βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα.
Ο άτυχος οδηγός του BMW αιφνιδιασμένος οδήγησε το αυτοκίνητο του μέσα στη λίμνη προκειμένου να αποφύγει την σύγκρουση με το όχημα που κατευθύνονταν αντίθετα.
Στη συνέχεια και μετά την ανάσυρση του αυτοκινήτου μέσα από τη λίμνη με ιδιωτικό γερανό στην οποία συνέδραμαν μέλος του ΕΤΑΚ και δύο άτομα από το “Ομίχλη Crew”,  άρχισαν τα σενάρια. Πολλά και διάφορα για την ταχύτητα των οχημάτων και την κατάσταση των οδηγών, την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου, το “τσαλάκωμα” του αυτοκινήτου μετά την ανάσυρση του. Το αυτοκίνητο με βάση τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη είναι αγορασμένο από αντιπροσωπεία.
Εμείς χωρίς να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω, κρατάμε το ευτύχημα του ότι δεν υπήρξαν θύματα και θα ευχηθούμε αυτό το ατύχημα να είναι το τελευταίο.
Επίσης θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων να είναι πολύ προσεκτικοί στον συγκεκριμένο δρόμο που αποτελεί μοναδική πρόσβαση για το νοσοκομείο Καστοριάς και ταυτόχρονα μία από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας.

AYTOKINITO-STI-LIMNI AYTOKINITO-STI-LIMNI1 AYTOKINITO-STI-LIMNI2 AYTOKINITO-STI-LIMNI3 AYTOKINITO-STI-LIMNI4 AYTOKINITO-STI-LIMNI5 AYTOKINITO-STI-LIMNI6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria