Αιτήσεις από αύριο για 1.639 θέσεις εργασίας σε δήμους και hot spot - OlaDeka

Αιτήσεις από αύριο για 1.639 θέσεις εργασίας σε δήμους και hot spot

Ξεκινά αύριο Παρασκευή και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 8 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στη νέα προκήρυξη 1.639 θέσεων κοινωφελούς εργασίας σε ∆ήµους και Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών, για χρονικό διάστηµα οκτώ µηνών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται µε απλό τρόπο – αποκλειστικά µέσω του διαδικτύου – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Σύµφωνα µε το περιεχόµενο της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, δικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράµµατα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- µία από τις παρακάτω κατηγορίες:

– µέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραµµένοι στο µητρώο ανέργων του ΟΑΕ∆.

– µέλη µονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

– µακροχρόνια άνεργοι.

– πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστηµιακού και Τεχνολογικού τοµέα, εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕ∆, για την κάλυψη θέσεων µε βάση τα τυπικά προσόντα τους.

– άνεργοι άνω των 29 ετών.

– εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων ΑµεΑ του ΟΑΕ∆.

– δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος»

Επισηµαίνεται ότι οι ενδιαφερόµενοι άνεργοι έχουν δικαίωµα να υποβάλουν µία ηλεκτρονική αίτηση συµµετοχής, ως πιστοποιηµένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της ∆ιαδικτυακής πύλης του ΟΑΕ∆ εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόµενοι ενηµερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr), και συγκεκριµένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- Ο∆ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕ∆- Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Τo Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α΄ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria