Ανεγκέφαλοι έσπασαν το τηλεσκόπιο από το βουνό του Προφήτη Ηλία – Τέλος τα πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο - OlaDeka

Ανεγκέφαλοι έσπασαν το τηλεσκόπιο από το βουνό του Προφήτη Ηλία – Τέλος τα πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο

Το Τηλεσκόπιο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, στον Προφήτη Ηλία έγινε στόχος για ανεγκέφαλους οι οποίοι θεώρησαν ότι πρέπει να καταστραφεί. Η καταστροφική μανία είχε ξεκινήσει από τα ξύλινα κιγκλιδώματα στον κεντρικό δρόμο προς Προφήτη Ηλία, όπου η ζημιές γίνονται κατ επανάληψη.

filoi-periballontos-tileskopio-spasmeno

spasmeno-tileskopio-profitis-ilias

Στον χώρο του Προφήτη Ηλία πραγματοποιήθηκε ένα από τα πολλά πάρτι που γίνονται σε αυτό τον χώρο με την άδεια των αρχών και του του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος την περασμένη Τρίτη. Ο…πολιτισμός και η…καλλιέργεια αυτών των ανθρώπων εξαντλήθηκε στην απίστευτη και άνανδρη αυτή καταστροφική ενέργεια.

 Η διοίκηση του Συλλόγου σύμφωνα με πληροφορίες θα απαιτήσει από το δήμος Καστοριάς να απαγορευτούν παρόμοια πάρτι σε αυτό τον χώρο. Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου στο facebook:

«Το Τηλεσκοποιο του Συλλογου Φιλων Περιβαλλοντος Καστοριας , στον Προφητη Ηλια !!! Σε καποιους δεν αρεσε και διστυχως μπηκαν στην διαδικασια να το αποκεφαλισουν …. η να το αποκαθηλωσουν … Οπως και τα ξυλινα κιγκλιδωματα στον κεντρικο δρομο !!! Η αλητεια καποιων νεων δεν εχει ορια με αυτα τα ζωωδη ενστικτα και την καταστροφικη
ταση που εχουν ωστε να καταστρεφουν οτι ωραιο και χρισημο σε αυτην την Πολη μας την Καστορια … Την περασμενη Τριτη στον χωρο του Προφητη Ηλια πραγματοποιηθηκε ενα απο τα πολλα παρτυ που γεινωντε σε αυτον τον χωρο …..Και αφου περασαν καλα με την αδεια του Δημου Καστοριας και την ανοχη του Συλλογου , και
αφου Βρωμησαν τον τοπο ολο , σκευθηκαν να κανουν και καμια ζημια …. ως ενα μεγαλο ευχαριστω προς ολους εμας
Σαν δεν ντρεπωμαστε λιγο , αυτη ειναι η Παιδεια που εχουν
απο την Μανα και τον Πατερα τους , η το Σχολειο τους ??? Να τους χαιρεσθε ……. Η διοικηση του Συλλογου δεν θα επιτρεψει αλλη φορα παρομοια παρτυ σε αυτον τον χωρο …. και αυτο θα απαιτησει και απο τον Δημο Καστοριας . Εως ποτε θα ανεχωμαστε καταστροφες και βρομιες σε ολους αυτους τους δημοσιους χωρους , απο αυτην την Νεολαια που ” αυριο ” θα τους εμπιστευθουμε και τις τυχες της Καστοριας αλλα και της Ελλαδας …… ?»

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria