Aκόμη ένα μουσικό σχήμα στο 3rd Smixi Forest Festival - OlaDeka

Aκόμη ένα μουσικό σχήμα στο 3rd Smixi Forest Festival

Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας

Μαζί μας στο 3rd Smixi Forest Festival και οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας!!!

Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο από κοινού δίσκοςτων δυο καλλιτεχνών με τίτλο ‘’Ατέρμων’’.

Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» («Στις χαραυγές ξεχνιέμαι», «Τρία ρουμπαγιάτ» κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι-χέρι. Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης η ΛιζέταΚαλημέρη και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε πριν ένα χρόνο, με την δισκογραφική δουλειά «Πάλι βρέχει», που κυκλοφορεί από την εταιρία Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσεέντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου. Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων, σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο ΓιώργοςΚοντορικός, ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου. Συνεργάστηκε επίσης με τους Ανωγειανούς καλλιτέχνες Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργηπρόσφατα σε δυο τραγούδια.

#SmixiForestFestival

sm

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria