Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ για την Ακριβοπούλου της ΕΡΤ - η ανάρτηση που προκάλεσε στο facebook - OlaDeka

Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ για την Ακριβοπούλου της ΕΡΤ – η ανάρτηση που προκάλεσε στο facebook

«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου ανέβασε στο facebook μια φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία, στην οποία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επαίτης που ζητάει εκλογές.

Επίσης στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει «Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.

Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης. Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

ekloges-mitsotakis

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria