«Φυτίλια» Κακλαμάνη: Υψηλότερα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση μάχεται - OlaDeka

«Φυτίλια» Κακλαμάνη: Υψηλότερα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση μάχεται

Σαφείς αποστάσεις από την τυφλή εμπιστοσύνη της ηγεσίας της ΝΔ τηρεί ο βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική στις ευρωπαϊκές πολιτικές που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, είναι μια Ανώνυμη Εταιρία, που λειτουργεί με τραπεζικούς κανόνες, είπε στο ραδιόφωνο 24/7 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στη «Φυλή των Φίλων» και τον Κώστα Αρβανίτη, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση μάχεται αλλά πρέπει να γνωρίζει ποιον έχει απέναντί της».

Αναφερόμενος στο χρέος, είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αν και οικονομολόγος, έπρεπε να πει στους δανειστές ότι το χρέος είναι βιώσιμο, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό του ΔΝΤ, το Ταμείο δεν μπορεί να συμμετέχει σε πρόγραμμα διάσωσης βάζοντας χρήματα, εάν το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο.

Τέλος, εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την κεντροαριστερά και πως τα ποσοστά του είναι υψηλότερα από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria