Φίλαθλος Πολίτης Καστοριάς: Δημόσιες εκτάσεις «φιλέτα» σε συλλόγους. Γιατί; - OlaDeka

Φίλαθλος Πολίτης Καστοριάς: Δημόσιες εκτάσεις «φιλέτα» σε συλλόγους. Γιατί;

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Είναι άξιο απορίας
Τόσα χρόνια και κάτω από διάφορες δημοτικές αρχές βλέπουμε συλλόγους να εκμεταλλεύονται δημοτικούς χώρους (γήπεδα, γυμναστήρια κ.α. ), να περνούν στην κατοχή τους δημόσιες εκτάσεις «φιλέτα» για την κατασκευή υποδομών και κτίρια για την καλλιέργεια διαφόρων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, να επιχορηγούνται με δημοτικά χρήματα δράσεις ιδιωτών «βαπτισμένες» ως κοινού ενδιαφέροντος κ.α.. Με δημοτικά χρήματα πληρώνονται όλο το χειμώνα πετρέλαια, ΔΕΗ και διάφορα άλλα λειτουργικά, προς όφελος μερικών.
Μπράβο στην ομάδα καλαθοσφαίρισης που μπήκε στην Α2 κατηγορία. Γιατί «τρέχουμε» άμεσα να κατασκευάσουμε υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο σε δημοτικό χώρο με δημοτικά χρήματα.
Ξεχάσαμε ότι η Καστοριά είχε ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών τον ΜΑΣΚ (2000-2008) στην Α2 και Α1 κατηγορία αρκετά χρόνια και έπαιζε με έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα που είναι το σωματείο αυτό; Αν τότε παραχωρούνταν δημοτική έκταση στο σωματείο για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου σήμερα σε ποιανού την κατοχή θα ήταν το γυμναστήριο και η έκταση που κτίστηκε;
Ξεχνάμε τον ΑΟΑ Καστοριάς στην χειροσφαίριση. Χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες. Οι γραμμές του κλειστού γυμναστηρίου ένα με τον τοίχο και την κερκίδα. Για νέο κλειστό μεγαλύτερων διαστάσεων ούτε λόγος μέχρι τώρα.
Κανένας λόγος φυσικά για κολυμβητήριο που έχουν δοθεί χρήματα ως δωρεά για την κατασκευή του. Κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά κάνουν μαθήματα κολύμβησης σε ιδιωτικές πισίνες του νομού αλλά και στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα όλο το χρόνο.
Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με πυροτεχνήματα και ασχοληθείτε με την ουσία.
Ο ΝΟ Καστοριάς με την πολύχρονη παρουσία σε πανελλήνιο, βαλκανικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο από παλιά και μέχρι σήμερα, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ενώ πολλά σωματεία αθλητικά και πολιτιστικά εμφανίζονται και εξαφανίζονται. Πόσο κοντά είναι οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
Για παράδειγμα : νεοσύστατο σωματείο σε σχέση με τον ΝΟ Καστοριάς το οποίο απολαμβάνει την θαλπωρή της κάλυψης των εξόδων θέρμανσης και ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του οι οποίες είναι χαρακτηρίζονται δημοτικές, ενώ του ΝΟ Καστοριάς χαρακτηρίζονται ιδιωτικές.
Φτάνει ΠΙΑ
Ναι υπάρχει κρίση – Ναι τα χρήματα είναι λιγοστά
Μοιράστε τα δίκαια σε ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο σε κάποιους

Με εκτίμηση

Φίλαθλος Πολίτης Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria