ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σπάνιο κλικ! Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέβασε φωτογραφία με την Σμαράγδα Καρύδη στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σπάνιο κλικ! Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέβασε φωτογραφία με την Σμαράγδα Καρύδη στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ VIDEO

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Down Town για τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που ο ηθοποιός δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή φωτογραφία με την ηθοποιό. Μια φωτογραφία ειδυλλιακή. Οι δυο τους πόζαραν σε πισίνα και η φωτογραφία δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους» έχει δηλώσει η Σμαράγδα Καρύδη στη ίδια συνέντευξη στο Down Town.

Οι δύο ηθοποιοί αυτό το καλοκαίρι βρίσκονται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για την παράσταση «Το ψέμα» που με επιτυχία ανέβηκε τη φετινή θεατρική σεζόν στο «Μικρό Παλλάς» . Δεν λείπουν, όμως, και οι χαλαρές στιγμές.

#deliverytheater #καστοριά [ photo by @kalli_mavrogeni ]

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris) on

Τσουπ! Να μαι και γω 🎈#αναδυομένη #καικαλά #emeraldwalnutismyname #ontour 🎥 @kalli_mavrogeni   A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria