Ξεκίνησαν οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Καστοριάς - OlaDeka

Ξεκίνησαν οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Καστοριάς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον Αγιασμό για την πρώτη περίοδο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, οι οποίες όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού.

Η πρώτη περίοδος για τα κορίτσια του Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησε σήμερα 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουλίου, για να αρχίσει η περίοδος για τα κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του προς τα παιδιά ευχήθηκε να περάσουν καλά στην εκκλησιαστική κατασκήνωση, να λάβουν τα πνευματικά εφόδια και να απολαύσουν και τα υλικά αγαθά που τους προσφέρει η τοπική Εκκλησία.

Ευχαρίστησε τον π. Χρήστο Μεσημέρη και την Πρεσβυτέρα του Αναστασία, γιατί ανέλαβαν τις δύο κατασκηνωτικές περιόδους των κοριτσιών και ενισχύουν με ιδιαίτερο ζήλο τον τομέα νεότητος της Μητροπόλεως, τις κυρίες που μαγειρεύουν εθελοντικά όλες τις ημέρες, καθώς και τον π. Νικόλαο Γιαννουσά για τη γενικότερη επίβλεψη και φροντίδα του.

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, γιατί βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα και φροντίζει για όλες τις ανάγκες της Κατασκήνωσης

IM1 IM2 IM3 IM4 IM5 IM6 IM7 IM8 IM9

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria