Η μόδα στα μαγιό θέλει prints! Τα πιο παιχνιδιάρικα για να διαλέξετε ανάλογα με το σωματότυπό σας! - OlaDeka

Η μόδα στα μαγιό θέλει prints! Τα πιο παιχνιδιάρικα για να διαλέξετε ανάλογα με το σωματότυπό σας!

Του Γιώργου Ευσταθίου

Και ναι, μετά από τον καιρό που φέτος η αλήθεια είναι πώς δεν μας φέρθηκε καλά, ήρθε η στιγμή που πια έχει φτιάξει και οι πρώτες εμφανίσεις στη παραλία είναι γεγονός. Τι καλύτερο λοιπόν από μερικά τέλεια styling tips ​για μία κολακευτική εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, θα αναδείξει τα πιο δυνατά σας σημεία και θα εξαφανίσουν με μαγικό τρόπο τις ατέλειές σας;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα μαγιό της αγοράς που ανήκουν στην αγαπημένη μας εταιρεία Pretty Me και είναι διακοσμημένα με τέλεια prints, γεωμετρικά και έθνικ, εμπνευσμένα από τις παραλίες και τα θέρετρα της Μεσογείου, αλλά και αστρολογικά μοτίβα σε glittery mermaid υφές, με μυθικούς μονόκερους. Δείτε λοιπόν παρακάτω ποιο να επιλέξετε ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Ο σωματότυπος αχλάδι

Εδώ ανήκετε όσες έχετε λεπτούς ώμους και μέση, αλλά μεγάλη περιφέρεια​. ​Τα μαγιό που ​σας ταιριάζουν είναι χωρίς καμία αμφιβολία αυτά που εστιάζουν τα βλέμματα όλων στο πάνω μέρος του σώματός σας. Ιδανικά επενδύστε σε ολόσωμα μαγιό με ruffles ή κεντήματα, ιδιαίτερα tops με cut outs και πείτε όχι σε μπικίνι με κορδονάκι ή brazilian.

magio2 magio21

Ο σωματότυπος μήλο

Έχετε μεγάλους ώμους, κοιλιά και περιφέρεια, αλλά λεπτά πόδια; Τότε αυτός είναι ο σωματότυπός σας​. Προτιμήστε μπικίνι με κορδονάκια στο πλάι​ ​που είναι χαμηλόμ​εσα, συνδυασμένα με απλά τριγωνάκια και κλέψτε όλες τις εντυπώσεις.

magio3 magio31 magio33

Το σώμα σωλήνα​ς

Είναι αυτό που δεν έχει καθόλου μέση, ενώ οι πλάτες και η περιφέρεια έχουν την ίδια έκταση. Από όλα τα μαγιό που υπάρχουν στην αγορά, σας ταιριάζουν περισσότερο τα μονοκίνι γιατί δημιουργούν την ψευδαίσθηση την καμπύλης στην μέση σας.

swlhnas1

Σωματότυπος κλεψύδρα​

Οι αναλογίες σας είναι συμμετρικές, με ίδιο άνοιγμα περιφέρειας- ώμων και λεπτή μέση.​ Εσείς είστε αρκετά τυχερές αφού μπορείτε να φορέσετε όποιο μαγιό θέλετε, ακόμα και το τολμηρό pin up που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αρκεί βέβαια να έχετε επίπεδη κοιλιά.

klepsudra1

klepsudra2

Μεγάλο ή μικρό στήθος

​Αν έχετε μεγάλο στήθος αποφύγετε τα στράπλες​, αυτά που δένουν στο λαιμό και πείτε ναι σε αυτά που είναι σε στυλ σουτιέν. Αν έχετε μικρό στήθος προτιμήστε αυτά που παραπέμπουν σε crop tops ή έχουν ruffles.

sti80s1 sti8os2

Petite για τις μικροκαμωμένες

Επιλέξτε ολόσωμα ή τοπ με βαθύ άνοιγμα, συνδυασμένα με μπικίνι που είναι ψηλόμεσα -ναι, αυτά θα σας δώσουν έξτρα ύψος.

petite1petite2

Αθλητικό σώμα

Τα στραπλες τα μπουστάκια και τα ολόσωμα ή μπικίνι είναι αυτά που σας ταιριάζουν.

athlete athlete 2

Να σας ενημερώσουμε πως η Pretty Me δεν διαθέτει μόνο μαγιό, αλλά και τέλεια beachwear, όπως φορέματα, κιμονό, καφτάνια, cardigans κ.α. σε απίθανα χρώματα αλλά και με prints, όπως Aztec που το αγαπάμε πολύ, ή τροπικά, floral, paisley κ.α. μαζί με τέλειες πετσέτες θαλάσσης.

Ναι, όλα αυτά θα τελειοποιήσουν με τον πιο ωραίο και stylish τρόπο τις εμφανίσεις σας στην παραλία -το καλοκαίρι διαρκεί όπως ξέρετε πολύ στην Ελλάδα και πρέπει να έχετε εναλλακτικές- αλλά και στην πόλη.

Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο ωραίο και σέξι από μια γυναίκα που περπατάει στους δρόμους της Αθήνας φορώντας ένα καφτάνι, νιώθοντας πώς μετράει με τα βήματά της τα στενά ενός νησιού. Δείτε τα όλα ΕΔΩ και αγοράστε τα online.

Πληροφορίες:

BEACH MARKET PCC BEACH MARKET PCC, Σπερχειάδος 11, Βούλα, τηλ. 210 89 93 867

www.prettymeswimwear.com

facebook: Prettymeswimwear

Instagram: PRETTYMESWIMWEAR

twitter: prettymePRgirl

youtube: pretty me swimwear

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria